59

българин

преди 4 години

Бързо трябва да уредим Румен Радев да пилотира корабът до Марс.Иначе БСП ще му видят сметката,ако нещо сгафи!Йотова го смъмри още няма и час след като го избраха за президент.Той живее в постоянен страх и напрежение.Още тогава Йотова му каза,че и най малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено.Оттогава горкият каквото и да каже гласът му все трепери.Нека помогнем на генерала,той го заслужава!

58

Анонимен

преди 4 години

Няма да стане защото македонският посланик не е издал визи на астронавтите дори за временно пребиваване на Марс.А както е известно Марс е част от македонската територия още от времето на Александър Македонски.

57

Анонимен

преди 4 години

Много разбирачи тука.Измамник бил,фантазьор бил.Поне се мъчи да осъществи мечтите си.Не кат Вас мрънкащи.

56

Мери

преди 4 години

Този Вълк има много неизразходвани хормони. Що не си отпочине малко.

55

Космунафт

преди 4 години

Хм, след 3 месеца значи щяло да има пробен полет до Марс . Да не се окаже че след 3 месеца пробния полет ще си е тук на земята и тогава щели да започнат "подготовките" за полет .Ментателя Мъск винаги обича да се изказва така мъгляво за да може после да шикалкави и "тълкува" думите си . Как медиите не го разбрали ... как объркали какво имал да казва ...3 месеца - полет до Марс ??? Повечето тук коментиращи утре няма да си спомнят какво са яли днес .... та какво остава за след 3 месеца

54

Анонимен

преди 4 години

Роскомикс са история вече

53

АнонимеН

преди 4 години

ХОРАТА ДО МАРС И ОБРАТНО ХОДЯТ ВЕЧЕ А НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ НАСА НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ КАКВО ОСТАВА ЗА ЛУНАТА!!!

52

HeinrichHimmler

преди 4 години

Проектът на Мъск под земята е уникален и струва 47 милиона, а на Бойко тиквата кръговото във Варна струва 120 милиона.. как мислите , дали не ни крадат здраво ?!!

51

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Ами той може да реши и да кацне на Слънцето ! Естествено знае , че е горещо и ще го направи през нощта !!!!!!!

50

Илон Мъск

преди 4 години

Коментиращите тук са по умни от моите ракетни инженери ще кажа на днесбг да ми ги прати да проектират ракета за юпитер

49

Анонимен

преди 4 години

Важното че човека има мераци, дано да ги осъществи успешно. А без желание хептен нищо не става.

48

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха! Какво като е аматьор Мъск? То и Ноевият ковчег бил построен от аматьор, а "Титаник" от инженери...

47

Анонимен

преди 4 години

А в Русия пият шампоан...

46

Sichtpunkt

преди 4 години

Руските блядчики да пратят в космоса вместо "Tesla" една дамажана "Rasputin" да ги разберат и извънземните какви смyкaчи са.

45

americano

преди 4 години

do 67що имаш толкова минуси бе, разбирач? !

44

Анонимен

преди 4 години

абе какъв Марс го гони този Мъск. Едно е да направиш ел. автомобил , нещо не кой знае колко трудно и измислено още преди 100 години, друго е да пратиш хора извън орбита на милиони км. разстояние.

43

Ала Бала

преди 4 години

Мъск сигурно не знае как работи кондензаторът. Просто е наел хора и са му отпуснали спонсориране. Какво е създал лично той? Обаче май-трябва да наема по-подходящи хора, защото изказването му от статията яко лъха на некомпетентност. Какъв Марс какви 5 лева. Тоя не знае ли че за времето до стигане там хората ще са станали на медузи от радиацията. Яко се е филмирал с теслата дето я пусна в космоса с манекен зад волана. Няма ли кой да му обясни на това момче как стоят нещата, да не се излага така.

42

Sichtpunkt

преди 4 години

"Аз имам идеите как да стане това, обаче те да се оправят."Некъв смешТник имал идеи, *** не му било на кеф! Боже прибери си версиите!

41

Нищо не разбира

преди 4 години

Това че световният елит му разреши да направи електрическа кола, понеже петролът ще е изчерпан до масовото и разпространение и съответно трилионите от там ще секнат, не значи, че може да изпрати хора да Марс. Там не опира до разрешение, а до възможности. Човечеството просто е много далеко технологично от такава цел. Дори след два-три века също едва ли ще е възможно. Аз имам идеите как да стане това, обаче те да се оправят.Първо да се запознае Мъск с основите на космоса после да ги плещи такива.

40

Sichtpunkt

преди 4 години

Изключително кратки срокове "бие" тоа пич!NASA му дишат праха, да не говорим за Роскосмос.