11

За наивници

преди 4 години

Възмутени жители на монтанското село Якимово споделиха снимки от изхвърлените на *** дарения в приюта на отец Иван, намиращ се близо до тях. "Давайте още помощи на малцинствата, а те се подиграват с отделените средства от нас бедните българи!!! Моля , споделете да се види от повече хора!!!" - публикуваха в социалните мрежи хората.

10

ние добре го знаем

преди 4 години

Тия от DW да бяха написали и какъв катамаран си купи тоя О И / както е известно той не е Отец, нито пък Иван/ за около 30 х., но иначе тока на племето му спонсори плащат! Още не мога да разбера, кога най-сетне органите ще обърнат внимание на цялата тая измама!?!

9

Анонимен

преди 4 години

Мошеникът развъжда *** и индианци крадциИнвестира парите си в имотиНаправи богат сина си.Капитализъм майкаБог да ги прости простите бледолики, които си дават парите на мошениците

8

От Свободно слово

преди 4 години

Възмутени жители на монтанското село Якимово споделиха снимки от изхвърлените набоклука дарения в приюта на отец Иван, намиращ се в близост до тях. Това е поредното безобразие. Това не е сметище! Това е сборният пункт, където Отец Иван от Нови хан събира помощи за бедстващите деца и семейства.Снимките са от село Якимово, където той пребивава. Давайте още помощи на малцинствата, а те се подиграват с отделените сре

7

666

преди 4 години

Секретарката е била права тогава и сега.

6

Трайо

преди 4 години

Браво дядо попе, продължавай напред, въпреки всички зли езици тук!

5

Анонимен

преди 4 години

Категорично има нещо гнило. Може и да е започнал милосърдно, но, като потекоха пари, 100% нещата не са чак толкоз богоугодни. Гледах ги, един бял нямаше и никой с нищо не е полезен за обществото. Ай, убедете ме, че това е достойно, а попът няма полза, и то значителна.

4

АнонимеН

преди 4 години

До просто бизнесКОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!ТОЯ СИ РАЗПРОДАДЕ ЦЯЛОТО НАСЛЕДСТВО ЗА ДА ХРАНИ КАТУНА КОЙТО СЪЗДАДЕ!!А НАСЛЕДСТВОТО МУ НЕ БЕШЕ НИКАК МАЛКО!ОТ ФИНАНСОВА ГЛЕДНА ТОЧКА КОЛКОТО И ДАРЕНИЯ ДА СЪБЕРЕ ВИНАГИ СА МАЛКО ЩОТО КАТУНА Е НЕНАСИТЕН!

3

Анонимен

преди 4 години

Този на съд трябва да отиде. Като видях на какво е направил манастира от 18-ти век в Нови Хан. Аз не съм вярващ. Но не искам да се руши и опустошава това което дедите ни са сътворили. Това ни е историята.

2

просто бизнес

преди 4 години

бивш затворникпреквалифицирал се като поп-измамникхрани *** които не работятпроститутки и децата им бъдещи такиватрупа пари и имотивкарал и сина си в бизнесапросто бизнес

1

истина е

преди 4 години

Това е един истински човек , не като ментетата министри-мафиоти !!