18

до#16

преди 4 години

Фан означава смешка. Фен означава вентилатор. Дължиш 2.50 за онлайн консултация. Ако във вашата махала на галактиката нямате оксфордски речник, поне имате гугле преводач, изънт ит .

17

Иванов

преди 4 години

Последната трилогия е преразказ по картинка. Историята завърши с Епизод 6 по историята на Лукас.

16

ДО 7

преди 4 години

Фан е Вентилатор , не пиши неподготвен по теми далече в Галактиката от Теб .

15

анонимен

преди 4 години

Аз си харесвам Кин Дза Дза със летящия пепелац,изразите ,,Кц,, ,,Кю,, и великото ,,Ку,,.....доживотния ецих със пирони,транслюкиране и много по-човешките разговори на героите. Онзи белодрешковия *** ПЖ, светещите лампи на главата и уреда за пренасяне през тентурата на галактиката.....и най вече ни показва нагледно какво става със планетата когато се изхабят ресурсите-няма вода,живот под землянки и.....

14

1

преди 4 години

Колекционирането не е за всеки, затова и малцина го разбират, както личи от някои коментари. Най-важното за една колекция е нейната стойност, която е толкова по-голяма, колкото е по-богата и по-стара. Представете си, че прадядо ви е правил колекция от джобни часовници от началото на 19 в. и тая колекция е достигнала до вас. Ами ще намажете една доста прилична сумичка, ако решите да я шитнете. Колекциите иман смисъл след няколко поколения, когато предметите вече ги няма по рафтовете.

13

И Сигурно

преди 4 години

Спи със куклата на Оби Уан Кеноби...

12

Добавка

преди 4 години

К,р,е,т,е,н.

11

Не фен

преди 4 години

АКретен

10

Анонимен

преди 4 години

А не сте ли се замисляли,че доброто-това е империята и императора, защото те олицетворяват законността и правовия ред, сигурността, а бунтовниците са терористи-нетърпящи чуждо мнение, които само взривяват нещо и убиват невинни-с какво са виновни войниците, рекрутирани да служат в зведата на смъртта, например,че трябва да изгорят по жесток начин? Вместо да се борят по законов ред-в съда, в галактимеския сенат, те се занимават с беззаконие ,нападат и убиват, и видите ли смятат,че те са правите.

9

анонимен

преди 4 години

На мен любимият съветски филм е Кин Дза Дза

8

Джедай мастер

преди 4 години

В първите три филма силата беше с тях. Останалите бяха обзети от тъмната страна, комерсиални, разделени на левели за електронни игри, с включени фигури за по късна продажба на сувенири. 40 години по късно, с толкова технически и визуални възможности и какво? Нищо!

7

оксфордски рчник

преди 4 години

Фен означава вентилатор.

6

Анонимен

преди 4 години

Рядко глупав и повърхностен филм. Силата, както се разбра в някоя част, е следствие от бактерии. Така че какво означава "Силата да е с теб" не е ясно

5

Анонимен

преди 4 години

А ние бьлг.... един филм несме направили като хората, а инак сме пьрви по киносалоните и всичко световноизвестно е повьрня!

4

Ванката

преди 4 години

Когато бях на 10г. ми беше много интересен. Наскоро свалих всички и се опитах да ги гледам, едва издържах до 3-тата. Много инфантилно... Но всеки си има право на маниите..., стига да не пречи на околните.

3

Анонимен

преди 4 години

последния филм е повъ.рнякакто и предния, и по-предния

2

Пророк

преди 4 години

Той ще намери съвършенството като умре на пред компа играейки някоя вълнуваща игра .........Ако го убият (в играта) докато чака да се прероди ........................

1

Анонимен

преди 4 години

8/10 много е дал щях да заспя в киното от скука.