20

Щерю

преди 4 години

Веган са мижавите ни заплати...

19

Анди

преди 4 години

Гладен човек с 5 букви???.....-Веган

18

Анонимен

преди 4 години

До доктор КойЕдно време не помня дядо ми и баба ми да са давали витамин В12 на кравите си, пък не сме имали липси на този витамин, а не сме и пиели *** вода. Който иска, и кал да пие. Неговото си здраве си е негов проблем.

17

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия мантри! От 50 години се знае за липсите на какви ли не вещества от еднообразно хранене. Сега всяка втора статия е за Вит В 12, след 3-4 години ще запеят в хор за сяросъдържащите аминокиселини.Да си яде кой каквото иска. Само да не си налага разбиранията на други.И мен ме дразнят имитациите на местни продукти чрез соеви и други заместители. Който иска да си ги яде.

16

Анонимен

преди 4 години

"Веганският начин на хранене като цяло е здравословен, но сред привържениците му често се наблюдава недостиг на витамина, който недостиг може да доведе до невропатия."===Което обяснява поведението на по-голямата част от веганите.Иначе би било да напишете и за липсата на витамини К1 и К2 (особено вторият) във веганската диета и последствията от тази липса. Веганската диета не е полезна, дори напротив.

15

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

ох, че вкусно!!

14

Анонимен

преди 4 години

Веганите са пропадналинаркозависимигендари---Познавам един веган в Германия и той освен веган е стрейт ейджър, тоест не пие никакъв алкохол, не пуши и никога не си е помислял да взима наркотици.

13

Анонимен

преди 4 години

Виж с бебетата на веганите е друга работа - затова и умират от веганските им диети---Бебе веган няма. Те са кърмени. Има няколко случая в света на починали деца на вегани, само че всичките от глад и всичките на психично болни родители, включително религиозни сектанти. Не защото са били хранени по определен начин, а защото изобщо не са били хранени. Обикновените вегани само в САЩ са към 650 000 човека, в Европа още повече, и очевидно си хранят децата.

12

преди 4 години

Търся веган за работа на скара, да пече пържоли кебапчета и кюфтета .

11

Анонимен

преди 4 години

Веганите са пропадналинаркозависимигендари имодиратира е също такъв и дано си строши и двата крака за нова година

10

Анонимен

преди 4 години

"се наблюдава недостиг на витамина, който недостиг може да доведе до невропатия."Веганството по принцип е невропатия. Да не бъркат причината със следствието?

9

Анонимен

преди 4 години

Къв тоз веган януари?? Я постете 40 дни преди коледа както трябва!!

8

do 6

преди 4 години

Ами не е чак толкова странно. Веганската мода е от скоро и организмите вече са израстнали т.е. не се нуждаят от толкова много разнообразни вещества. Виж с бебетата на веганите е друга работа - затова и умират от веганските им диети.Също така приемат допълнителни медикаменти, в противен случай получават мозъчни увреждания и лягат на грижите на близките си роднини.Абее веганска работа, но и това ще отшуми.

7

нищо лично

преди 4 години

Но райграс не ям,и туй-то!А който иска да е европеец!!!

6

Анонимен

преди 4 години

много е интересно как живеят веганите като научно е доказано че на клетъчно ниво клетката се нуждае както от растителен белтък така и от животински за да е жива и да изгражда организма аз не съм веган а вегетарянец тоест не ям само месо и риба понеже се занимавам любителски с дъги бягания съм правил опити като консумирам само растителна храна преди бягане резултатите са плачевни просто нямам необходимата енергия но хапна ли две яица бягането е съвсем друго пълен съм с енергия

5

Анонимен

преди 4 години

Българското сирене е веган. Палмово масло и сол.

4

Анонимен

преди 4 години

До 3. Веган от дете няма такива желания. Другото е навик от преди веган живота. И между другото Вкуса на месото всъщност е от термичната обработка, сол, кимион, червен и черен пипер и подобни подправки. Дори на такъв като тебе му се гади от натуралния вкус на месото.

3

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно, венагите, кат оотказващи се от всичко на животинска основа, за къф постоянно драпат да имало храна с вкус на сирене, месо, риба и причие??Нали сте вегани бе! Подобен вкус не би трябвало да ви е нужен. С вкус на люцерна или райграс не е ли за предпочитане от Вас? Или направо бъдете с вкус като мухите.

2

Доктор Кой

преди 4 години

Витамин B12 се съдържа в продукти като говеждо месо, черен дроб, мляко, риба и яйца, като може да се приема и като добавка под формата на таблетки, пише БТАВсеки трябва да взема допълнително б12. Витамин б12 е ДОБАВЕН допълнително в животинските продукти. Витамин б12 го има само в мръсната вода. Така едно време човек ди го е добавял. В наши дни всеки трябва да си го набавя допълнително не само веганите.

1

филия с мас

преди 4 години

1 съм аз.