21

Асен Манев

преди 4 години

Аз предпочитам отговорниците, които убили Хашоги да бъдат осъдени на смърт чрез разстрел. Те прекалиха вече с греховното престъпление и ще се наложи, те вече сега да получат заслуженото, та дано никога вече да не бяха съществували на нашия свят. Хората, които са извършили такова престъпление против Хашоги вече достатъчно посрамиха и предадоха родината си. Смърт за убийците на Джамал Хашоги, смърт! Нека Бог ги накаже да горят вечно в Ада, дано!

20

Анонимен

преди 4 години

Службите по света вече ще се замислят, когато им възложат подобни мисии!Защото се вижда - Тези отгоре винаги са невинни,дори като грешат,а вината я отнасят "пешките"..

19

Гост+

преди 4 години

"Рияд осъди на смърт петима за убийството на Хашоги" - тези 5 вероятно са най-виновните убийството да не се потули

18

Не

преди 4 години

Не ги осъждат, защото са го направили, а защото са ги хванали.

17

бай ганю

преди 4 години

първо им се заповядва да го направят а след това се осъждат че са го направили

16

Петимата от РМС

преди 4 години

Това сигурно са чистача, портиера, парнаджията, градинаря и шофьора на уазката, нали така?

15

Анонимен

преди 4 години

А казват,че трупа го няма като доказателство,което значи,че го съдели спрямо разпространен фейкнюз,което е нелогично.

14

Анонимен

преди 4 години

Сата НАТОНе, сериозно, какво е общото със Чепига и гаджето му Мишкин?

13

ал серсем бин салам

преди 4 години

Ха-ха... осъдили...А къде е ал салама ал чаршаф? Защо главният чаршаф, поръчителят е на свобода?Парлами и кьорфишеци за пред света.Това не е държава, а арабска клoaкa и всички го знаят, а американците си затварят очите заради петрола.

12

Анонимен

преди 4 години

Англия кога ще изгони дипломатите от сауди арабия,, или нещо да публикура да разследва...или те само от Новичок разбират ???----И какво общо има това с новичока?

11

Анонимен

преди 4 години

Да бе вЕрвам ви, а оня със синята кръв оти не е в списъка с виновни???

10

Бдинец

преди 4 години

Нали не мислите ,че тези смъртни присъди са заради убийството на Хашоги?Няма, такова нещо,присъдите са за немарливо свършена "работа" с което са уронили престижа на престолонаследника и на Саудитска Арабия!Ако си бяха свършили "работата" без да бъдат разкрити,щяха да бъдат възнаградени с някой нефтен кладенец и харем с жени!

9

Анонимен

преди 4 години

Англия кога ще изгони дипломатите от сауди арабия,, или нещо да публикура да разследва...или те само от Новичок разбират ???

8

Анонимен

преди 4 години

а аз си мислех че Европа и Сащ ще наложат жестоки санкции на Рияд,,,да ама не ..те санкциите са само за Русия ....и кой купува газ и оръжия от Русия

7

Баце

преди 4 години

Никой не знае, кои са, ами това са хора със съвсем други престъпления, но им броим смъртта към Хашоги. Истинските извършители си пият пиенето, кой знае къде...

6

Кратун

преди 4 години

Той и наш Баце кат' му припари отзад уволнява некого. Същата работа. Оно, цел свет знае, че теа неса биле по собствена работа. Ама сеа неа да приказват кой ги е пратил. В съда са ги питале колко знаат и кой знае, да виси на въжето.

5

дедо поп

преди 4 години

Бе нещо нямаше никакви снкций ни от ФАЩ ни от брюкселските жендъри. Що така? А нека Путин пръдни накриво,а пак санкций.

4

Анонимен

преди 4 години

Браво на турците!Сега възниква въпроса дали тия петимата смъртници ще бъдат таксувани, като мъченици съгласно исляма и дали ще отидат в рая, където ще ги очакват красиви девици.Моля, някой четящ Мохамед да обясни как стоят нещата!

3

ИТ

преди 4 години

Ще го отнесат двама пазванти,шофьора и готвача в посолството. А службите верни на краля са чисти като сълза. Те не са знаели, ех ако знаеха, ти да видиш!

2

И

преди 4 години

Свидетели нема!!!!!