72

Анонимен

преди 4 години

Това изглежда като добра новина.

71

Анонимен

преди 4 години

Да се намали броят на депутатите и мин. председателят да има право на 2 или 3 мандата, повече-не.На местно ниво- същото. Кметът да има право на този пост за 2 или 3 мандата. Някои кметове така се окопават във властта, че стават пожизнени с по 7-8 мандата. Така както са я подкарали по феодалния модел, ще започват да предават кметската корона по наследство на синовете и внуците си.

70

Анонимен

преди 4 години

И още нещо:Законите в НС да бъдат приемани само, ако за тях са гласували със "за" 121 народни представителя без значение колко от тях са присъстващи в залата.

69

Анонимен

преди 4 години

Само две неща би трябвало да се променят.1. Ветото на президента да се преодолява само с квалифицирано мнозинство.2. Областни управители, прокурори и съдии да бъдат пряко избирани, а не назначавани.

68

Коко

преди 4 години

Радев определено бие и Плевнелиев и Жельо Желев... По смешен президент едва ли има някоя държава. Ал Бънди президент :)

67

Люксембург.

преди 4 години

С 2 000? минимална, също е парламентарна монархия. Дания, Норвегия, Швеция, Нидерландия, Великобритания, Испания също. Само Швейцария е пряка демокрация, най-близка до първата демокрация в Атина.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Точно мафията русофили избраха радев. Не случайно русофили са и Доган и Корнелия и Радев и Сидеров. Точно тройката БСП, ДПС и Атака.

65

Край

преди 4 години

Може да е честен и достоен човек НО за политиката и България си остана НИКОЙ.Имаше шанс но не разбра какво да прави с него.Промяната се казва мажоритарни избори за депутати. Той самия така беше избран непартийно. Не подкрепи референдума и стана излишно мрънкало

64

Анонимен

преди 4 години

А така.БСП си пази агентурата ,номенклатурата и патерицата ДПС,с чужди пари.Я да видим сега кой разрешил това престъпление?

63

бай Иван

преди 4 години

След като неправомерно са изхарчени едни милиони за комфорта на Доган и Пеевски,следва същите да въстановят сумата в хазната,а политиците разрешили това закононарушение да си понесат последствията.За пенсионери пари няма,а за съмнителни типове наречени " народни избранници" има за безконтролно харчене! Това са " демократичните" номенклатурчици !

62

Анонимен

преди 4 години

Радев е човек на ДПС и БСП, те си го избраха и ние народа които сме против тях не трябва да му разрешаваме да бара конституцията.

61

Българин

преди 4 години

Миналото ще застигне всеки!

60

Анонимен

преди 4 години

БКП си управлява и до днес кой мислите че сложи Борисов начело вие драскачите по сайтовете ли хахахахахах

59

Анонимен

преди 4 години

Кой беше Румен радев?

58

Анонимен

преди 4 години

Само това ли успяхте да измислите, гербавите ***?Слабо...

57

Анонимен

преди 4 години

Браво! Юнак! Айде сега Румба първо си оправи пропадналото семейство от престъпници, а после се реди да оправяш и държавата. Жена-надвишава правомощията си по пътищата за да стигне магазина за парцали навреме. Баща-блъска пешеходци където завари. Син-бие се по-дискотеките.

56

СеремСи

преди 4 години

Грандиозна интелектуална мощ в сферата на конституционното право струи от двата образа на снимкатаю. Този още не може да схване какви са му правомощията и задълженията като президент пък прокуратурата ще оправя. Нейсе наближават президентските избори, че да си ходи националния махнаджия-айлякчия, дето по всичко е експерт с тържествено отразено от медиите... дефектно мнение. Какво да правят медиите- длъжни са да го отразяват! А защита не и сутрешната му дефектация, то резултата е индентичен!

55

Т.Шак

преди 4 години

Всеки гражданин да може да сезира КС? Обикновените хора не знаят какво и как да направят, но всяка НПО ще го прави за щяло и нещяло, докато не блокират сувсем държавата. Не, благодаря, др. Резидент! Аман от простотии!

54

Анонимен

преди 4 години

на някои тоталитарни демократи им се развали вечерта

53

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Румбата,дали на 31 ви вечерта преди 12,ще развали настроението на хората,като отново дръпне Новогодишна реч,от серията *** !?