34

Анонимен

преди 4 години

До ДедоАми ти защо не я построи тогава за по малко пари и с по високо качество, кое ти попречи?

33

11

преди 4 години

Е как последните 89 км. - та те не са пстрили последните 300 км.?!

32

Tolio

преди 4 години

До тато от ПравецТи хубаво си я почнал ама само по равното си построил някой километър преди повече от 40 години,с бригади ленински съботници и тв.Сега тези лошите ще построят за 4 г.останалити 3/4 от разстоянието в планинската част(демек трудната и скъпа).От тези 4 г.една и половина ще се изгубят по дела и отчуждаване на предварително предвидливо взетите от твоите съратници терени...те така

31

Анонимен

преди 4 години

Браво на вожда Винету.

30

Дедо

преди 4 години

Баси "магистралата"! 16 милиона на километър - това никъде го няма! Даже в богата Германия километър магистрала (и то в пресечен терен) струва под 9 милиона - а да сравняваме качеството, просто няма смисъл!

29

Анонимен

преди 4 години

Боко краде много яко, като за последно!

28

Радослав

преди 4 години

До 25Като сме толкова добре, защо за времето в което в нормалните държави правят експедиция до Марс, ние не успяваме да направим една кална коларска пътека? В България няма магистрали! Нито 1! Това на което Баш Тиквондур му вика магистрала в нормалните африкански страни му казват асфалтирана пътека прокарана от ***! Може би когато магистралите станат излишни заради телепортация, държавата ще купи на старо магистралите от Европа и ще ги телепортират тук!

27

Радослав

преди 4 години

До 25Как БВП нараства ли? Като се въртят едни и същи 2 лева между 100 човека. Това, че има инфлация и сумите които се въртят между хората се увеличават не е мерило за това колко е добре икономиката. Ако преди 1 км с такси ти е бил лев, а сега е лев и 50, не означава, че таксиджията произвежда повече, ама БВП ще ти нарастне с 50%. Инфлация му се вика и тя вдига БВП защото сумите които се менкат нарастват, ама това не означава, че произвеждаме повече!

26

Тато из Правец

преди 4 години

Айде ,бе !!! Още ли я строите тая магистрала ??? От 1970 г съм я почнал !!!

25

Анонимен

преди 4 години

До 21 Дълтът монотонно нараства изпреварващо относително икономиката. Освен това дългът е нетен, а икономиката мерим с БВП, а само свинското порастна с 40%. Ако измерим общата реална инфлация, то ще получим стегнация. Това не е само у нас, разбира се. Положителна тенденция има само в тесущата сметка, но това е основно поради свитото потребление.

24

Анонимен

преди 4 години

До 22БВП не всяко ,,менкане на 2лева между нас и тегленето на кредити",второто няма нищо общо с БВП.Освен продажбите се отчита и производството в страната,а то не може да е в ,,предсмъртна агония",щом БВП-то постоянно се увеличава и надхвърля 100млрда.евро.

23

Наблюдател

преди 4 години

По-добре да се изгради национална пътна мрежа за каруци.

22

Анонимен

преди 4 години

Докато я направат, ще е измислен телепорта.

21

Радослав

преди 4 години

До 21БВП е без значение! Важно е само износ/внос да е на +, а ние отдавна сме на -! БВП е колко пъти сме си менкали 2 лева между нас си или казано с други думи извинение за теглене на все по големи кредити. Производство му е майката, а нашето е в предсмъртна агония за съжаление! От 1944г насам държавата ни затъва все повече и повече, но с комунисти в управлението няма как да е иначе!

20

Анонимен

преди 4 години

До 7Коментарът ти адски глупав Дългът станал от 10 млрд 30 млрд ,но кажи и че икономиката стана почти 100 млрд долара И второ гледа се като процент от бвп колко дължиш а не каква е сумата

19

Алберто Сантофимио

преди 4 години

До Анонимен 16Ти им пишеш истината , която е от не толкова далечно минало, но те ти цъкат минуси, защото от истината боли. Имах толкова много време да построят и двете магистрали барабар с половината Белене, ноооо някой трябваше да краде като обезумял. А другата половина от Белене ми еха да построят с държавни облигации без да фалират КТБ. Господин Борисов щеше още да е кмет или някъде в МВР. Обаче пак се повтарям , но няма как - нямаше кой да краде. И сега крадат, но има и видими резултати.

18

Радослав

преди 4 години

И разбира се става ясно на всички нагледно, че комунопитека Тиквондур и компания отново излъгаха, че ще има път Русе - Велико Търново. Ако случайно някои се е съмнявал, че комунопитека лъже, вече има неоспорими доказателства, че лъже долния му *** заедно с цялата си комунопитекска партия!!! Колкото до строежа на Хемус - докато стане реалност тази коларска пътека на правнуците ни ще са им станали костите на пепел! Никога няма да я построят защото ще им спре лапачката!

17

Анонимен

преди 4 години

А ние от Русе още дълго ще сънуваме автомагистралата Русе-Велико търново. Нещастници!

16

Анонимен

преди 4 години

Тук ревящите са нещастни, щото не могат те самите да крадат.

15

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на БСП ;Нагласени конкурси или потъваща магистрала Като имаш в предвид не само че те нищо не постройха ,те дори ни фалираха 96-а Да не споменавам Белене ,Цанков камък,КТБ и спрените еврофондове