9

Крият

преди 4 години

Коментарите за Гешев и шпионите, които научили как се правят далавери в това БГ.Рано или късно всичко ще излезе на яве.НИЕ СМЕ ЛЪСНАЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ.

8

Анонимен

преди 4 години

До опетковТи зъл и недостоен да се наричаш човек.

7

Анонимен

преди 4 години

До опетков 2Ти пък, ти пък...........че те скоро ако видят "зелените човечета" по-скоро ще им отворят вратата с хляб и сол, като на 9-ти септември! Просто защото вече тази уж-демокрация и джендърски из-вра-ще-ния ще докарат света и човешкия индивид до самоубийство! По-добре зелени човечета, отколкото разноцветни изв-ра-ще-нци!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Дрън-дрън та пляс!!! Западенските "технологии" не са никакви западенски, а са в голяма степен ЧИСТО СЪВЕТСКИ!!! Защо през 1976 година краварите открадват един Миг-25П с помощта на един руски предател? Те тогава не са и сънували такива самолети, а ми се правят на велики! ВСИЧКИТЕ ИМ "изобретения" са крадени, даже и атомната им бомба е направена от немци! Айде холан, това е най-крадливото племе и скоро ще си получи заслуженото, тръмпчо ще ги докара до развал!!! ДАЙ МУ БОЖЕ СИЛИ!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Без война и военна плячка на технологии Русия е още по зле от времето на соца.Затова и остава чрез шпионаж - военен и икономически - да се доберат до някоя и друга технология от Запада.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия са новите шпиони. Ама щом са им дали, дали.

3

Анонимен

преди 4 години

То и ние отдавна сме признали русофилите за български граждани, въпреки, че са руски шпиони !

2

опетков

преди 4 години

До Даже Да, никаква разлика. Личи си, че не си опитвал "сладостите" на социализма. Ако това се беше случило в СССР и дори в сегашна Русия, тези две *** щяха да чукат камъни в Сибир доживот или да се "лекуват" в някоя КГБ психиатрия, а не да им дават гражданство. Пуста псевдодемокрация. Тези държави до такава степен са загубили чувство за самосъхранение, че дори зелени човечета да им потропат на портите, ще им ги отворят широко.

1

Даже

преди 4 години

всяко дърво в Канада шпионира за Русия, пазете се от дърветата.Разликата от социализма не е никаква.