9

Анонимен

преди 4 години

Аз съм се къпал на "топлата вода", когато бяхме студенти. Изпъдиха ни от квартирата и айде на един таван....уж временно, то стана половин година. По него време имаше много и всякакви хора и мръсно, мръсноо.., но хората бяха свястни! Сега не знам как е? А освен лебедите там, в канала под моста има и други гъски, патици, все прелетни.

8

Наблюдател до 7

преди 4 години

"Аз днес си правих ежедневното раздвижване по тениска 15 беше. А вчера въпреки, че бях също по тениска и повечето хора се обръщаха да ме гледат, бях обилно изпотен"Приятелю, хората не са се обръщали да те гледат, а са гледали откъде идва миризмата.

7

Дебел

преди 4 години

Ако лебедите започнат да отбягват черни хора, това расизъм ли ще бъде?

6

Bg

преди 4 години

Здравейте,хаквам фейсбук акаунти срещу заплащане.Преди да заплатите изпращам скрийншот от профилите за доказателство.При интерес пишете на имейл: bulgarian_hacker1***mail.bg

5

Анонимен

преди 4 години

Аз днес си правих ежедневното раздвижване по тениска 15 беше. А вчера въпреки, че бях също по тениска и повечето хора се обръщаха да ме гледат, бях обилно изпотен

4

Нане

преди 4 години

Абе ора! Язе отварам тука мацки по монокини да гледам на плажа, пък то некакви гъски!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Варнинскити силиндури.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе тия снимки са от миналата, по-миналата година, да.

1

Гларус

преди 4 години

Снимки - булфотоархив. Варненци не са толкова прости да се къпят в морето "предколедно", а патки има всяка зима и това не е новина.Да бяхте сложили нови снимки поне.