381

Анонимен

преди 4 години

Държавата готви финансови стимули за тях, таванът им 1200 лв..................Ех да знаете къде ме е ритнал тролея.......

380

Анонимен

преди 4 години

Парите ще ги скубят от завършилите тука.

379

Анонимен

преди 4 години

А сега да обесня на нискочелия ***, който апелира да си "прибираме старците" какво се случва в този случай.Прибрах си родителите и престанах да пращам пари в Бг.Те пенсия пак взимаха и понеже не ми трябват левове я обръщах и си я харчех тук.Така че той може да смята, че ми праща пари да си имам.

378

анонимен

преди 4 години

Късно е. Всеки свикнал там където живее. И 10 000 да дават късно е.

377

Ванката

преди 4 години

ха ха ха... смешници! По-тъпо, абсурдно и смехотворно нещо не бях чел скоро. Да не говорим, че това е дискриминация. Значи за завършили например колеж в ЕС ще има соц. придобивки и безплатна квартира, курсове, бавачки и детска градина, а за завършили същото у нас - няма!

376

Анонимен

преди 4 години

Двама умни, единият, от които е българин имат много повече общо от двама българи, единият, от които е умен.

375

анонимен

преди 4 години

Не се гледат последствията от погребението на цял народ, търси се причината и се наказва. Ако на някой му стиска..

374

Анонимен

преди 4 години

Човекът не е егоист, като вас!Той мисли за пенсионерите.

373

Анонимен

преди 4 години

Нинова, Банев и ти мислите за другите, преди всичко за обществото и България!

372

Анонимен

преди 4 години

"терминал, работа, кеф" не е жалък егоизъм, така ли?Ми кефете се, бе. Той Господ вижда всичко. Жалки мишоци. За 30 сребърника и да им е топло и комфортно, нямат достойнство никакво. Робско племе от векове. Робско по турско, робско по съветско, робско и сега. С наведена глава, само за себе си мисли да му е добре и дотам. Жалки сте.

371

Анонимен

преди 4 години

Тия, които изпратиха българския пенсионен фонд в Москва са втората политическа сила в България.Ква оправия търсите?

370

Анонимен

преди 4 години

Нинова и Баневите съществуват заради българи като теб.Аз не съм като теб, та да ти кажа "чемодан, вакзал,масква".Затова аз направих "терминал, работа, кеф".

369

Анонимен

преди 4 години

"искаш да слугуваш на Нинова и Баневите...слугувай"Ти какво точно направи за да изхвърлим Нинова и Баневите, а?Избяга като мишка. Дразниш се, защото това е истината. Ставаш за служител в немска компания. За зъбче в зъбно колело. Но за нищо друго не ставаш. И затова се отказа да направиш България едно хубаво място за живеене за децатата ти. Избяга като мишка. Ако можеше да спасиш България, щеше да го направиш. Но не можеш. И затова ни остави "да слугуваме на Нинова и Баневи в мизерията".

368

Натопорчев

преди 4 години

Всичко е лъжа и манипулация! Не се връзва йте на написаното горе...

367

Циник до 414

преди 4 години

Хахаха..Ще си по на далаверка тъпчо..И ще се облечеш...И гладен няма да останеш

366

Анонимен

преди 4 години

Ако Вие сте България, то съвсем ненужно е да бъде спасявана.

365

Циник до 407

преди 4 години

Пфъъъъ..."бяга"...единствено и малкото мозък , който ти е останал.Предатели...изменници..съвсем сте изплющяли в мизериятaВече хептен си изтрещялоГодината е 2020 всичко е въпрос на избор...искаш да слугуваш на Нинова и Баневите...слугувай.Тъn е някой....Мда

364

Анонимен

преди 4 години

Кафеникаво ромче(циниче)харчи си парите със здраве и недей да плюваш България!

363

Анонимен

преди 4 години

Като ви пречи примерно Пеевски или Доган, някой си взима ловната пушка и отива и го гръмва. Ама на никого не му стиска. Сега ще почнат оправданията, че имали охрана ала бала. А някой пробвал ли е?

362

Циник

преди 4 години

"Факт е, че тия които останаха в България гледат родителите на емигрантите. И това е неоспорим факт. Дали е правилно или не е отделен въпрос."----------Единствения факт е, че в озверяла от мизерия България....ако нямаш що годе свестни близки...никой няма да ти даде и трошичка хляб!Това ви чака и вас...дето още не сте станали пенсионери