9

Ай Сиктир

преди 4 години

То пък една държава...Най-голямата маала в света тръгнала да сима филми в България.Да си вземат актьорите и да се пръждосват в маалата си, ние и без тях си имаме индийци в повече!Това не е маалата им, всички видове индийци в тяхната голяма маала!

8

Българина

преди 4 години

Да бъдат така добри да си приберат като си тръгват и инвентара, че от 14в се мотае по тези земи, и още не се е ориентирал на континента! Не е ясно човек ли е животно ли е върколак ли е....., ясно е само че мястото му не е тук

7

Един от селото

преди 4 години

Защо не са говорили за братовчедите си,да вземат да приберат час от тях.Да видят в какъв филм ще ги вкарат.

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Просто декор .Просто коптор.Булгария , на 6 морета.А ти, посетили старата ни столица - Цариград ...

5

Българина

преди 4 години

Индийски филми гледаме от първия ред още от 1350 г с първите османски нашествия, когато шудрите са били пехотата на башибозука....

4

Анонимен

преди 4 години

В отношенията си с Индия,важният интерес за българската нация е ,да прикоткаме индийците ,да си приберат колкото може повече от техните хора в България.Но не вярвам тази "кукла на конци" ,да повдигне този въпрос пред индийците,камо ли да го реши!Сигурен съм ,че за тях не е проблем да приберат поне 500-600хил.

3

Анонимен

преди 4 години

до4!И много продажници.Но все пак да не забравяме че Индийците правят много по хубави филми от бьлгарските! Изобщо ако можем да се сравняваме с тях.

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден четем за побоища между клановете от сънародници на индийския външен министър. Напълно достатъчно е да сложат по две камери в произволно избрано село населено с българоиндуси и ще снимат на аванта батални сцени за всяка една историческа продукция. Основателно е доволен министър Навънвалли или както там му беше името.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво.