32

Айдее

преди 4 години

И тоя се бутна на акъл закони ще пише за кого бе. За такива като вас дето се возят на държавни коли законите не важат.

31

Помня

преди 4 години

До Анонимен 24 По време на бая ти Тошо колите бяха 4 пъти по малко , а починалите от катастрофи два пъти повече.

30

Анонимен

преди 4 години

Д е б илите разбират само от здрав бой законите са за интелигентни хора, но за жалост такива не останаха.

29

отговор

преди 4 години

за бг шофьора тия закони не важат, всички карат бегачки!

28

Анонимен

преди 4 години

и нов министър ни е нужен.

27

До 27 и ДР.

преди 4 години

ДОКАТО....не поставят пешеходните пътеки в подлези и не направят европейски пътищата ..квота щат да правя т друго......

26

5

преди 4 години

На пешеходните пътеки , където са половината от ПТП, да се постави знак стоп !

25

Гост

преди 4 години

Закона за движението по пътищата трябва да се спазва не саммо от водачите на МПС, а от всички , които се намират пътя. Пешеходци, велосипедисти и всички останали. Пресен пример отпреди около 40 минути - на пешеходната пътека на ХМС на бул. Малинов" велосипедист мина на червено и извади късмет, че тъкмо тръгвахе на зелено иначе щеше да стане зле и за него и за мен.

24

сминдух енд чесън

преди 4 години

Не знам кои са повече,безумците по пътищата или тези във властта.

23

Анонимен

преди 4 години

По времето на бай Тошо се спазваха и закони и правилници. Но по негово време имаше Държава а не Територия на Мутрите. Как ще накарат Мутрите да спазват закон и правилник. Повечето от младите водачи подражават на Мутрите и на Краварските филми като бързи и яростни. Изживяват се като състезатели. Още в 90-те години държавата се разпадна и тръгна на самотек. Промениха образованието. Защо та нима на бай Тошо образованието беше лошо. Нароиха се дилъри и наркоманчета и стана касапница по пътищата.

22

Наблюдател

преди 4 години

Нужен е не нов закон за пътищата, а нови пътища!

21

Край

преди 4 години

ПравилноНаправете на червено да се минава а на зелено да се спира и кой разбрал - разбрал кой не ...

20

Каракочев

преди 4 години

Поредната глупотевина. Оправете пътищата, маркировката, знаците, ако имате акъл, разбира се. Слез това прилагайте закона еднакво за всички. ПОРЕДНИЯ ЦИРК С ДЖАМБАЗКИ. ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ТАКА ГО НАХВАЛИ, ЧЕ Е КАРАЛ ПИЯН, НО БИЛ ДАЛ ПРОБА И ЕДВА ЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ГО НАГРАДИМ. и СЕГА ЗАРАДИ НЕГО ПОКАЗНО ГО ОТНЕСЕ ШЕФА НА ПЪТНОТО В ПЕРНИК.

19

Радослав

преди 4 години

Ей този закон стана като на Баш Тиквондур задната част! Толкова много му се изредиха, че вече е нацепен като на Свинетзила пърдялника! Стига с тия промени, ремонти и корекции на тоя закон бе! През седмица нова промяна на един и същ закон! Просто вземете немския закон, дайте го в чужбина за превеждане и го приемете така както ви е даден! Стига с тия глупости вече! После започнете да си вършите работата защото основна вина за ПТП-тата в България е на АПИ и покъртителното състояние на пътната мрежа

18

Анонимен

преди 4 години

Абе закон за закона и контрол на контрола ... и плочки да джвакат

17

Котьо

преди 4 години

Сигурен съм ,че половината катастрофи стават заради качество и подръжка на пътищата. Избягваш дупка да не потрошиш колата и се трошиш в насрещното и особено сега зимата,по добре като Чук и Гей да се управляват.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо още не е ясно с каква скорост са карали гавазинът от НСО и черният, дето утрепа детето? Знаете ли, че това е задача за максимум 30 минути, заедно с измерванията на спирачния път и щетите по колата?

15

Всъщност...

преди 4 години

...главният ни проблем е законоприлагането, а не качеството на законите. И най-добрият закон не струва нищо, ако тези, които са длъжни да го приложат, са ***. Да почистим България от *** и нещата ще потръгнат!

14

В България

преди 4 години

в момента има 2 закона. Един за простосмъртните и друг за тези, които са на власт. Когато простосмъртен спазва втория закон стават често ПТП и има загинали по пътищата на страната.

13

министрее

преди 4 години

Аман от закони,бе!На Запад се смеят,че България е тъпкана със закони,които никой не спазва!Не сте си на мястото,приятелче,от там идват проблемите!