25

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 25Винаги ще има канарчета като теб. Такъв е живота.Първо, това за отделянето на Шотландия и Северна Ирландия за всеки що годе мислещ човек, означава само поредното крякане на загубилите доврерие медии и либералкомунисти. Второ това че Шотландия и Северна Ирландия са гласували за оставане в ЕС не означава непремено, че ще гласуват за отделяне от Британия , както внушават медиите. Поредните жалки манипулации на размазаните шамани !

24

ДИЧО

преди 4 години

Ей, съсипаха я та,а Великобритания. То не беха полски водопроводчици, източноевропейски и пакистански индуси, а ми сега и шотландците създават проблеми. А колко убийства стават в Мидсъмър, маани, маани...:)

23

Анонимен

преди 4 години

Ние сме с Джонсън. Ще подкрепим мироопазваща мисия в Шотландия. Ще пратим рейнджъри да подкрепим целостта на членката на НАТО - Великобритания.

22

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантиците ще допуснат ли още един "Крим" ? Ще допуснат ли още един незаконен референдум и отцепване на Шотландия от Великобритания, както стана с Крим? Трябва да призоват всички членки на НАТО да осигурят мира и целостта на членката на НАТО - Великобритания. Къде са Соломон Паси и Крадливото Ленче, които да застанат твърдо зад Обединеното кралство?"По-добре танковете на НАТО да отидат в Шотландия."

21

Петър Младенов

преди 4 години

Нека танковете да дойат мааму!

20

Съветник

преди 4 години

Джонсън вкарвай танковете не му мисли.

19

Анонимен

преди 4 години

Шотландците в ЕС това е приемливо тъй като имат най-доброто уиски по техни стари рецепти,а в ЕС са с установени права на производители и разпространители с защита на интересите им докато други пиратстват върху изделията им включително и в такъв смесен вариант като за ЕС кат по-големите с по-старите участници ползват по големи права на разпространение без да имат стари рецепти как технологии,техника на приготовление,а се възползват само от индустриализация по времена на продукти с комерсията им.

18

Анонимен

преди 4 години

Шотландците питаха ли Грета?

17

Анонимен

преди 4 години

Време е вече да измътят някой нов новичок.

16

програмист

преди 4 години

Ама има ли някои които да верва че сами са избрали брекзит

15

de bre

преди 4 години

шотландците баш толко прости не са да сменят Лондон с брюксел, може "елита" им да е купен и послушен, може медиите да ги облъчват но народа не е *** и няма да се остави, пък иначе на простия българин мож му пускаш всякакви мухи там номера минава щот са *** и *** както каза някой.

14

axa

преди 4 години

такива шотландски майдани от соросолиберастки тип не ни впечатляват и нека продажните медии вият, чухме ги как реваха когато уж не искали англичаните да излизат а то взе че мнозинство получи брекзита, Англия ще ги преодолее, но е показателно как се разпадна цял соц лагер а как е излизане от ЕС.нека да се види къде е диктатура,къде са манипулирани медии, май не са при соца

13

рус спортис чис

преди 4 години

Разеидинението прави силата

12

Анонимен

преди 4 години

След като Великобритания традиционно подкрепя териториалното разцепление на други държави, ще е интересно да наблюдаваме двойният им стандарт когато същото започне да се случва в собственият им двор.

11

шматка

преди 4 години

Трябвало да убедят шотландския елит.хахаКакНещо на заплаха ми прилича това.

10

нормален не гей

преди 4 години

Англия се осети как да се оправи като се разцепи тотално само така и ние требе да излеземе от ес и да разделиме на две турска и руска така че се оправиме и ние

9

Анонимен

преди 4 години

наглобританците от разединеното краство е време да бъдат натирени в трета глуха

8

Анонимен

преди 4 години

Ахахаха. те шотландците, че са проcти, проcти са, ама чак толкова проcти, че да сменят Лондон с Брюксел за началници не са.

7

ЕС

преди 4 години

мълчаха кат на-рани когато Каталуния искаше да се отдели от Испания, интересно каво ли ще кажат за Шотландия, ако тръгне да се дели от Великобритания. Либералността и демокрацията май ще се окажат доста разтегливи понятия.

6

Анонимен

преди 4 години

В скоро време ще видим разединеното кралство, а вместо Великобритания ще остане само Британия.