19

Анонимен

преди 4 години

За съжаление и този случай ще бъде покрит и забравен. И това, че детенцето е размотавано между 3 болници, докато е било много зле "по думите на лекарката посрещната с аплодисменти", не е впечатлио никого. Защото ж България има толкова много деца, с лопата да ги ринеш. И да, през последният месец и половина зарихме доста деца. Починали от странни, и вероятно предотвратими неща. Но за целта трябва да има здравеопазване. Вместо това има геноцид. Успех на родителите!

18

Я па ти..

преди 4 години

До House M.D. 17 Словореда е като твоя , но вероятно се бъзикаш.Нали ?

17

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 14 Моли се БСП да не дойде на власт, че тогава ще видиш какво значи геноцид. Геноцида беше при Виденов. Той ни направи най бедни в ЕС.Унищожи спестяванията на българите.

16

Какво стана..

преди 4 години

..с твърдението на родителите, че детето е прието за лечение без да му бъдат направени изследвания? Че са ги "върнали" от детската болница в ***?Какво?

15

House M.D.

преди 4 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

14

Анонимен

преди 4 години

Георгиева, извини се бе!!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До 13 начи да чакаш линейна докато се гътнеш или да чакаш за направление докато се гътнеш или да чакаш на опашка гътвайки се. Системата е създадена за геноцид!

12

Анонимен

преди 4 години

Геноцида на режима Борисов в пълната му сила!

11

до Анонимен 7

преди 4 години

Престанете вече да плещите глупости, какво значи размотавано... На всеки трябва да му е ясно, че в болница се влиза веднага или ако те докара линейка, или ако отидеш с направление за хоспитализация. Това са единствените 2 варианта, провила наложени от НЗОК. Ако отидеш сам, се нареждаш на опашката и чакаш за преглед, който да установи дали трябва да постъпиш в болница. И винаги се чака много, защото се чакат и резултати от изследвания... като не ви се звъни на 112, има вече и частни линейки.

10

ДртПрч

преди 4 години

До ПрепоръкаСъгласен съм. Водете си децата по врачки и баячки, да му леят куршум, да му хвърлят боб, да му гледат на ръка и т.н!Там хигиената е без всякакво съмнение, особено в маалата.Пък и евтинко работят.

9

адвокате спасявай ме

преди 4 години

Адвокате спаси ме ,ама изобщо не ми се влиза в затвора.

8

Анонимен

преди 4 години

Защо не се учудвам?

7

Препоръка

преди 4 години

от препатил родител. В никой случай не водете деца по болници, консултации и т.н. особено когато са тръгнали да се разболяват. Хигиената по здравните заведения е трагична и е пълно с трудноунищожими болнични инфекции и бактерии. Така от една обикновена хрема като нищо може да го докарате на нелечима пневмония ...

6

Анонимен

преди 4 години

Така наречените лекари продължават да заобикалят един факт, а той е, че детето и родителите им са размотавани цял ден и чак в последната болница е направено нещо, но тогава вече е било късно.

5

На пазар

преди 4 години

Политиката на прикриване е повсеместна. Моите съболезнования, но не вярвам да постигнат нещо. Това го казвам от личен опит. Едно е лекар да сгреши - друго е когато започне прикриването. Винаги е възможно да се сгреши даже и лекарите грешат. Проблема е когато системата прикрива грешката.Тогава се прикриват организационни грешки, фалшиви инвалиди и болнични - защитава се статуквото.Това е проблема а не лекарските грешки, те не са много. Много са фалшивите инвалиди и болнични.

4

Анонимен

преди 4 години

В БГима здравеопазване което не върши работа - Кой е виновен ?

3

Новина

преди 4 години

в БГ децата умират от хрема /това е превода на риновирус/.

2

То

преди 4 години

ако остане на БГ лекарите, ще изкарат че детето се е самоубило.

1

Анонимен

преди 4 години

Безхаберието убива !