21

А сега сериозно

преди 4 години

До ЛелеСтига сте повтаряли като папагали новата жалка мантра на страналите за смях медии и либерасткомунистите.Вота за оставане в ЕС и вот за отделянето от Британия са абсолютно различни неща. Колкото и да ви обясняват че се припокриват. Шотландия и Северна Ирландия няма да бързат с такива референдуми докато не видят резултата от Брексит. И пак медиите ще станат за смях, както винаги до сега.

20

Леле

преди 4 години

Тоя клоун БоДжо само се пеняви и се бие в гърдите брекзит до 31 януари! Е няма да се случи, ако Шотландия и Северна Ирландия връчат официални писма. Шотландците за независимост, ирландците за обединение. В договорът договорен от тоя *** с ЕС се казва,че цялото обединено кралство трябва да напусне, а не само Англия. И ще се започне сагата от начало.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"а това не беше референдум."Референдум вече имаше и резулттите са пределно ясни.

18

Анонимен

преди 4 години

Джонсън не решава и не управлява сам, а това не беше референдум.

17

Анонимен

преди 4 години

До 3ХАХАХАХАХАХ.Смятай колко ти е изпит мозъка за да кажеш такова нещо.

16

123

преди 4 години

Търговското споразумение между ЕС и Канада отне 10 години.На тия им трябваха 3 години да излязат,колко ли ще им трябва да сключат търговски договори с ЕС?

15

Питър

преди 4 години

До ЯСНО!Това е ужасна заблуда. Проевропейските партии събраха 54 процента от вота. А консервите, които общо имаха много по-малко от половината гласове, получиха 56 процента от депутатските места. Толкова за избирателната им система... Болшинството от хората са ужасени от Джонсън, а глупавите ***, които изоставиха лейбъристите, за да гласуват за убийците си, ще го разберат по най-трудния начин

14

Питър

преди 4 години

До Германия=мизерияИ при Дюнкерк ги биха, даже обърнати с гръб и потопени в морето. Ако чичко Ади не беше толкова благоразположен към тях (по-скоро към приятелите и подръжниците си от управляващия английски елит), немските танкове щяха да направят на пастет целия британски експедиционен корпус в Европа - 500 000 души. Погледното откъм бъдещето, май е направил голяма грешка, а

13

Анонимен

преди 4 години

Ами хайде де, 3 години чакаме вече!

12

Миленкин Николай Три

преди 4 години

Константинопол се разбирал прекрасно дори с арианите-Вандали само дето не им харесала тяхната идея да превърнат Рим в картофена нива и да си делнат християнството на Православие и АрианствоНай-вече скандинавските германци въртяли до самия край на Константинопол и християнските Балкани МИРНА ВЗАИМОИЗГОДНА ПРИЯТЕЛСКА ТЪРГОВИЙКА а същевременно опустошавали и избивали и изнасилвали в бившата Западна Римска ИмперияЕтруска империя на Петър Велики от Петербург на тъмно католическа от Римския Папа?

11

Анонимен

преди 4 години

Имате над 400 обезлюдени села !Ужасяваща Корупция !Стряскащо Здравеопазване !Съсъпано земеделие !И си мъчите акъла за Ю Кей !:))))

10

Таню

преди 4 години

Супер! А дано по-скоро! Мола виса, Сир! Аре, чиба!.................................................

9

До 9

преди 4 години

Какво е ..Ю Кей ??

8

Анонимен

преди 4 години

Има и един момент от многото хиксове.Камерата отхвърли плана.Няма гласуван Брекзит.И ,може да е по сценарий. Имаше един филм за имот,за нещо малко, делото се проточи с поколения.Хората луднаха и фалираха.Английскифилм

7

Британски ритник

преди 4 години

Велика Британия напуска либерасткия четвърти райх!

6

рус спортис чис

преди 4 години

След бракзид англичаните може и да се оправят ама ако влезнат в авразия

5

ЯСНО!

преди 4 години

ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДОКАЗАХА, ЧЕ ИСКАТ ДА С ЕПРЪЖДОСВАТ!АМИ ЧАО ТОГАВА! РЕЖЕТЕ ИМ КВИТАНЦИИТЕ!

4

Германия=мизерия

преди 4 години

Давай Борис удри немците както си знаете бихте ги при Сома бихте ги при Ел Аламейн биите ги и сега където ги сварите.Бой по немската кратуна а те на бой не държат.Да сте видели немски боксьор.Хвалят се с един Шмелинг ама после мамун си го наби при преиграването.Бой до писянаване.Както Полфрииман и скинарите.

3

Анонимен

преди 4 години

Славната Британия отново се надига и смазва самозабравилите се еврократи.Призована да бди за свободите в Европа ,Британия ще размаже новия враг на свободата -ЕС.

2

Тачър е мъж

преди 4 години

Англосаксите явно тотално са изтрещяли щом гласуват доверие на този психопат.