10

probi

преди 4 години

В публикацията се говори за новогодишна елха, дечица, които пристигат за ТРАДИЦИОНЕН ОБЩОНАЦИОНАЛЕН детски празник, а умниците пак пишат глупости. пак имат нужда да оплюят...Защо, хора? Не можете ли да се зарадвате? Има защо.

9

Анонимен

преди 4 години

От 20 коментара по тази "новина" 12 са изтрити от редакторите на сайта. Като прочетох неизтритите си представих братските чувства и на тези коментиращи към достиженията и човешката мисъл в Русия.Не мога да не повторя още веднаж изреченията "Главната новогодишна елха на Русия беше отсечена...." или момента за юбилея на "Всеруссийская йолка".

8

Анонимен

преди 4 години

Путин че е дърво дърво е ...

7

как смеете?

преди 4 години

горкото дърво сигурно го е боляло докато го е рязал кремълския диктатор. грета тумберг ще си изяде гащите сега.

6

90-ГОДИШНА ЕЛХА...?

преди 4 години

ЗНАЧИ Е САДЕНА ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ...ХА,ХА,ХАА...НЕ ПРИ КОМУНИЗМА!

5

До1

преди 4 години

Понякога е добре да четеш млко повече по темата преди да стеляш с фасулеви куршуми!То и ти трябва да си атеист по товята логика,щото дядо ти е бил тракторист в ТКЗС-то и не е вярвал в нищо ... .

4

nqkoj

преди 4 години

До КлиматологЯвно и тук всички са обхванати от истерията да мразят Русия,не се учудвам в този сайт това е отдоста отдавна

3

Анонимен

преди 4 години

"Умом Россию не понять..." - Това го е казал известният руски поет Фьодор Тюхчев, и мисля, че това обяснява всичко!Невъзможно е да разберем Русия по пътя на логиката.Прочие, елхата е въведена в Русия от Германия от германската принцеса и руска императрица Екатерина Велика.По времето на комунизма беше запазена като символ на Нова Година.А сега буди недоумение защо точно на 25-ти декември я слагат в Москва, след като Руската Православна Църква отбелязва Коледа на 6-ти януари???

2

Климатолог

преди 4 години

Руснаците са ди ваци и вар вари,как може да убиват живи дървета и да унищожават климата и природата на Земята,заради такива азиатски аборигени живота на Земята отива към края си,докога ще ги търпим?

1

Анонимен

преди 4 години

От кога руснаците са вярващи нали бяха атеисти.