76

Анонимен

преди 4 години

последствията от Чернобялата станция са добре изписани в погледам кучешкия зъб и присвитите очета на Крета

75

ПИКЛА

преди 4 години

*** пикла!

74

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тези тенденциозно подбрани снимки на Грета, сякаш нарочно изфабрикувани, за да й придават някакъв зловещ вид! Влезте в туитър, напишете. Greta Thunberg и ще видите нейни прекрасни снимки, на които прилича на кукла и все повече се разхубавява. Вижте последната й снимка от корицата на Time с пусната коса. Е?! Тя изобщо не е злобна и лоша, както се опитват да я изкарат медиите на големите корпорации, които Грета критикува. А те всеки ден се опитват да я заглушат.

73

От кораба майка

преди 4 години

До всички земляни! Известяваме ви, че бяхте избрани за планета резерват на най-некадърните, мързеливи, безполезни и неинтелигентни наши съпланетяни. ГР. Е.Т. А., по прякор ТунБерга (CMAXHATATA), както я знам у нас си, е една от най-дразнещите и досадни форми на материя. Ние се отървахме, мислете как и вие да се отървете. Засега сме по-високоразвити, така че ще духате супата. Край на включването.

72

Анонимен

преди 4 години

Като хапне месцето на дедко Тръмп ще се оправи

71

Hsksk

преди 4 години

Ядосана принцеса!

70

вгз

преди 4 години

Брутален наркомански поглед от снимката. Е WTF?

69

Анонимен

преди 4 години

Гледа като пъпеш

68

Fortis

преди 4 години

Един приятел доктор все казваше:-Най ми е трудно докато поставя диагнозата, после нещата са лесни!Та така и в този случай, мисля, че на всички нас е ясно вече каква е диагнозата. Остава лесното - да се отдалечи от прожекторите това клето дете и да се полагат грижи за здравето му.

67

сиромах

преди 4 години

Вече става досадно да се коментира непрекъснато и да се величае това ненормално дете!Нямаше ли един психоанализатор,който да му постави диагнозата на това момиче и самото то да престане да се изживява като голям специалист по световни проблеми анализирани от хора учени и специалисти?Време е да си вземе тетрадките и учебниците и да се хване за тях!Прав е Дончо Тръмпата,че мястото на това човече е в училището,да изяде още 5 чувала сол и десет фурни хляб,да прочете един вагон книги и тогава акъл!

66

ivailo

преди 4 години

Ама какво изражение има, само един окървавен сатър в ръката и липсва...

65

Анонимен

преди 4 години

ако Ламброзо беше жив тази щеше отдавна де е в психиатрията

64

ПроСоТо

преди 4 години

за по-добра снимка не може и да се мечтае!Само погледнете това лице с тая изкривена "усмивка" и злъчно-злобен поглед!Не е нужно човек да е психиатър за да види ,че зад това лице се крие тежко увредено в психично отношение същество...Вероятно специалистите вече са му поставили диагнозата...Трагичното е че въпреки това,недостойни същества подмятат това несретниче ,използвайки го за откачените си цели..

63

До 50

преди 4 години

Единствената грешка на Хитлер е, че е загубил войната. Искрено ме е яд. Чърчил, Сталин, Рузвелт/Труман превърнаха света в тоя коп.тор, който е сега. Студена война, Европа на две скорости, бежански криза, ислямски тероризъм, ционистка алчност, марионетките Путин и Тр(д)ъмп, и т.н. Но нищо не е загубено, никога не е късно за 4ти райх хехе.

62

Анонимен

преди 4 години

ах тези точниочи, ах тези прави зъби, ах тези възпитаващи думи и всичкото това се наричало Крета Павета

61

Анонимен

преди 4 години

Не ни я показвайте а я лекувайте.

60

Ужас

преди 4 години

Ама тя да не е имала в предвид българските политици??? Браво,каква прозорливост,уникално е това момиче!

59

Анонимен

преди 4 години

Може да прави реклама на био-продукти, сега е известна и може да припечелва за семейството, което я изблъска на улицата

58

Паскал

преди 4 години

До преди 80 години това психарче щеше да представлява особен интерес за доктор Менгеле!

57

Анонимен

преди 4 години

няма ли НОРМАЛНО ЗДРАВО ДЕТЕ за знаме на тези идеи .а някакво с психични здрав.проблеми.неходещо ня училище?