13

Анонимен

преди 4 години

Стига сте писали ама те са били роми ..Момчето, което е убито беше много добро и работливо и помагаше на всеки с квото може, та той дори беше сираче..Всеки има навика да обсъжда някой без да знае що за стока е😤

12

Малка подробност

преди 4 години

И двамата са от т.н. "ромска" махала, това обяснява всичко.

11

Анонимен

преди 4 години

Ама как така жертва е момче?!? Нали жертви на насилие са само жени и момичета?

10

Анонимен

преди 4 години

Едно време се биехме с юмруци, после се сдобрявахме. На никой не му хрумваше дори за момент да извади нож, никой не носеше нож или някакво оръжие. Сега тия дето растат са, с извинение, - женски полови органи!

9

Дарвин философ

преди 4 години

Върнете боя в училище,сегашните младежи ги е страх да ядат шамари и ходят с ножове дори на разборка с приятели.На времето не минаваше седмица без да ядем бой ,я от учител, я от по-голям ученик.И не ти пукаше дали си ял бой щом не си загубил зъб и нямаш счупено.Сега са едни нежни, чупливи и комплексирани от един шамар изпадат в амок.....

8

Дедо

преди 4 години

Ножове вадят САМО СТРАХЛИВЦИ и КОМПЛЕКСИРАНИ налъми!Ако те нападнат двама или повече - да!Те и за това в гетата ходят с ножове!

7

Анонимен

преди 4 години

След време можеха да се здобрят и да си останат приятели! Ама жалко че извьршителя е вьзпитан по тоя начин да носи нож при себе си!

6

.....

преди 4 години

Ае пубери, като сте големи мъже и биткаджии, защо не се пердашите само с голи ръце ами всеки път вадите ножки и други такива пособия с които не умеете да боравите. Ние преди се млатихме без оръжия и най-тежкото беше някое посинено око или разбит нос. Вече и да се биете не знаете. Уж нацепени некви, мускули бухани с вода, лоши погледи пък като стане много жега положението и бъркате в джобчето за чикийката. Що тъй, ве баткиии... палячовци

5

До 2

преди 4 години

Как защо, всеки там е най-големия, не знаеш ли?

4

Totenkopf

преди 4 години

Спокойно, скоро ще се окаже и тоя "психичноболен".

3

Анонимен

преди 4 години

Трите звездички заместват цвят на "Люляк". Това дърво разрешено ли е в днешна България.Защото по времето когато ви напуснах имаше много от тях в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Много глупави хора ,хубаво де скарали се там защо ръга с нож?Жалко за погубеният млад човек.

1

Анонимен

преди 4 години

Млад привърженик на мракобесната политика на *** румен радев ветото, който съсипа България и превърна НСО в туристическа агенция на любовницата си деса ***, а служителите на същата институция бяха трансформирани в шерпи, които с БМВ -та газят и трепят като мухи ученици!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!