10

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се присвоят едни пари до колкото споменаха 1 трилион евро. Въздуха е многократно по чист от алчните душици кото нямат насищане.

9

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

След срещарта в Брюсел почна да пристига УЖАС от Земята във връзка с нагло престъпни манипулации на лидери и псевдо експерти на власт в Европейския съюз.Вместо да вземат веднага срочни мерки за блокиране на тежко вредни анти климатични оръжия вкл инсталирани на автомобили,сателити и по улици на градове и села продължи нагло набеждаване на въглеродния двуокис /основния газ обезпечаващ живота на Земята и кърпещ пробиви вкл хлограмни и електромагнитни в Атмосферния океан.Чакат се срив на биосферат

8

Jon

преди 4 години

Абе няма ли нормални хора ? Да закриват ООН ! Такива пapaзитни структури са много вредни и излишни, както и онези kърлeжи в Брасълс.

7

оон_ееееееее

преди 4 години

до като измислят целите, ше се окаже че няма какво да се спасява! и тия само пари взимат и мислят че са вечни!

6

Анонимен

преди 4 години

За да се реши въпроса с климата и въобще със състоянието на екосистемата(а не за плямпаната бесмислено дума "екология",т.е,"наука за екосистемата"),ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ ГЛОБАЛНИЯ ВЪПРОС СЪС СЪЩНОСТТА НА ЧОВЕКА И МЯСТОТО МУ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!Само,че точно това системно се избягва,защото засяга устотите на глобалния капиталофашизъм, чрез който се управлява глобалното стадо!

5

Анонимен

преди 4 години

Нещо голям балон се получи. Гретка пак ще плаче за климата.

4

Цирк с три арени

преди 4 години

Някакви участници в конференция, повечето от които нямат и смътна представа за климатология и физика на атмосферата, са водени за носовете от учени-наемници, зад които пък потриват мазните си потни ръчички едни ненаситни спекулантчета. Измислиха я новата златна мина и ще си пробутат номера. "По-амбициозни" цели, разбира се - едни хора трябва да вземат едни пари. И още едни. И още едни...

3

факт

преди 4 години

да се затапят вулканите със зелени, та да не замърсяват и променят климата

2

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул.Да ръчкаш ,нещо щото носипари ,не е най доброто.Инак фейк.Оонето не е засадило едно дръвче.Как-ви цели?Няма развит казус,само изпълзяват и дразнят.Ще ни покажатрусата грета и дотам.Смеш,ници.

1

Анонимен

преди 4 години

На европейски гръб и 100 тояги са малко.