57

Така е ..

преди 4 години

До пояснение 46 Георги Гергов отговаря но всички изисквания.

56

Нищо ново

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА: И ти ли цъфна тук с копи/пейста си. Присвоила Корнелия Нинова 11 милиона - хайде де. Дъвка за т'ролове за да припечелят жълти стотинки. Защо не я осъдят, ако е вярно? Защо не го каже бат' ти Бойко или поне някой от лаладжиите му. Оставят на такива като теб да го публикуват серийно - все някой ще повярва.

55

ognyanz

преди 4 години

Парите на Георги Гергов или принципите на Корнелия Нинова. Имат възможност да избират.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата. Достатъчно е човек да разбере какво притежава (а и да му види дебелия врат) за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. Но по устав от БСП няма как да го изключат.

54

Анонимен

преди 4 години

Най добре от Герб да им назначът някой соьиалистите нямат достоен кадър

53

Анонимен

преди 4 години

ДО 56 Масларова я влачиха по съдилищата години наред, пък нищо не можаха да докажат. Тъй ровят и клеветят вече десет години, пък накрая нищо. Ами да си ровят, но да кажат кой спретна фалита на КТБ. И за Булгартабак да си кажат, и за БТК и Виваком да си кажат, и за миноритарните дялове на електроразпределителните дружества EVN, ЧЕЗ, EON да си кажат, да си кажат всичко

52

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Горканчовци - търсели нравствена чистота... - ами изберете дрОгарка Масларка - само 11 милиона е присвоила женицата...

51

Анонимен

преди 4 години

БСП е системна партия,системно смучеща партийни субсидии и бюджетни средства!Техния псевдоелит агитира все по-оредяващите им избиратели с обещания години наред,а в същото време цели партийни фамилии си отживяха като царчета,барабар с внуците.Светлото бъдеще не се осъществи,но млъкни сърце...!

50

реалист

преди 4 години

"Лоялност, нравствена чистота: БСП търси критерии за лидер"Каква "нравствена чистота" бе другари след като не искате да се отречете от убийствата без съд и присъда, за лагерите и хилядите пострадали от предишния ваш решим. Токова сте смешни и жалки с приказките си, че сте достойни конкуренти на Мутрата и неговите тъпизми и лицемерно говорене. От километри си личи, че сте от едно и същи престъпно котило. Разликата е че ви сте явни, а те се преправят на "градската десница".

49

избирател

преди 4 години

Търсите нравствена чистота в български политик?!Е ще ви останете без лидер!!!

48

Анонимен

преди 4 години

От 90-те години насам,БСП е най-безсмислената партия в нашата политика!Нищо смислено,нищо качествено не е произлязло по време на нейните управления - само кризи,инфлации, фалити,банкови далавери и мизерия!!!Никога повече да не помиришат власт..

47

Анонимен

преди 4 години

Лоялност според БСП е,когато обявяваш оставка и след това не я подаваш

46

А?

преди 4 години

Лоялност, нравствена чистота: БСП търси критерии за лидер Нравствена чистота и БСП?

45

Хахаха

преди 4 години

Комунистическата партия е организация в която средната възраст на членовете и е между 50 и 60 години.Водачите и до един с болшевишко мислене Русофили ,нямащи нищо общо с модерната социалдемокрация.Избирателите им всички над 60 с изключение на олигарси и мафиоти.Нито имат нито, някога ще имат човек с подобни качества .

44

Анонимен

преди 4 години

Че що търсят ?По тези литературни критерии няма шанс да изберат жив комунист!!!

43

пояснение

преди 4 години

другарката импексова не отговаря на нито един от изброените критерии, то всъщност кой ли комунист отговаря

42

Циник

преди 4 години

Лоялност ? КОЛКОТО БЕШЕ ЛОЯЛНОСТТА НА КИРСЛАНИНОВА КЪМ СДС ЛИ???Нравствена чистота?В кое - в партийните чистки ли?Еrати тъnия виц!По вероятно е - котка да пропие оцет!

41

Sadia

преди 4 години

Badeshtiat shef na Bsp ako:1.E privatixiral dostatacn0.2.Da e milioner.3.Dezata mu da giveyat v Amerika.4.Da e sauznik na Gerb.

40

Sichtpunkt

преди 4 години

Който не лъже и не краде, не става за лидер на БСП.Сегашния лидер става.Да да тея финтове ги знаем... Само където сегашния лидер на БСП стана милионер от Техноимекс!

39

men

преди 4 години

а ако може да ползва и трамвая вместо последните модели на бэмве и децата му да са в български университет а не в харвард също ще получи бонус точки.

38

искам

преди 4 години

Жан и Р.ГЕЧЕВ,славни времена,тогава бях МИЛИОНЕР,еххх почти всички бяхме милионери,ха ха ха ха,мръсни ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ