113

Тошо

преди 4 години

За да работи схемата, значи някой я е разрешил...въпросът е кой е той в тези 177 държави...?Да, приходите са сериозни, а принципът е иновативен, но.....незаконосъобразен...а това ще рече грабеж чрез въвеждане в заблуждение, т.е. измама, С две думи Ружа не е изпипала нещата, заложила е на нисък финансов риск, висок криминален такъв, т.е. допуснала е грешка в системата, а това налага да се покрие!

112

ИВАН

преди 4 години

<3

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Да се надяваме, че е инвестирала парите в България!"Да бе, че да й ги открадне я банкова служителка, я някой гладен прокурор/съдия. Такива пари ги крият само в офшорните зони (справка - Панамските досиета).

110

Анонимен

преди 4 години

Абе, Петя - има безплатни спелчекове. Помоли някой да ти го инсталира и го ползвай. Ако пък не може някак си това да стане, защо не пробваш да прочетеш какво си написала?

109

И Тъй

преди 4 години

Омиле мии Ружице! ;) ....Омиле ми Ружа, Ружа........Омилллее ми комшиийско девойче &#191; ;)

108

Анонимен

преди 4 години

Е, майстора Мадоф одрънка американците с 20 млрд. в пирамидата си. Има какво да учат нашите остапбендеровци.

107

Анонимен

преди 4 години

Обикновено рискът и доходността са правопропорционални. Като ти обещават големи печалби е логично да има големи рискове. Нямам състрадание към хора които са толкова ***, че да си дадат парите в нещо което не разбират.

106

Анонимен

преди 4 години

Да се надяваме, че е инвестирала парите в България!Браво на момичето!

105

Анонимен

преди 4 години

Паник атаки, абе я бегаййй

104

Анонимен

преди 4 години

България - държавата на роми и крадци.

103

Makedon

преди 4 години

Cel svet go uktadovte vie Bolgarote be .....

102

адам

преди 4 години

браво на този робин худ:) взе откраднатото от колониалистите:)

101

Анонимен

преди 4 години

И двете са пържен въздух,хахааааа,някой направил н изчисления и изхабил 1000 лева ток,ами надуй печките и отвори вратата..резултата гарантиран

100

Анонимен

преди 4 години

Удар за 4 милиарда ??????????Евалла на жената, това е Супер "Ожилване" (имаше навремето такъв американски филм)!!!!-)))))Каква креативност, каква инициатива, какво въображение!!!-)))Какви "герои и героини" все още ражда майка България, наследници на виликия събирателен образ на бай ***.....-)))Е, с такъв интелект и с толкова пара, и при съвремените високи медицински технологии кака ви Ружа отдавна може да се е превърнала в батко Румен!-)))Тъй, че ФБР-то ряпа да яде!!!!!-)))))))

99

Анонимен

преди 4 години

Колко големи играчи от сорта"Ало?" са зад тази мургавелка "българка",от политиците и служби за сигурност-нямате си представа.В София колко лапачи си направиха пари,яхти,апартаменти! Защо ли стои сградата на измамна пирамида в центъра на София? Няма край от наивници алчни..

98

Анонимен

преди 4 години

Бедните хора от Африка, които са инжестирали последните си $250 мога да съжаля. Хората от богатите държави са били по-скоро алчни, за пари, коли, имоти, почивки.

97

Totenkopf

преди 4 години

И какво сега трябва да плача за някакви ***, които са си мислили, че са хванали бога за рога с големите лихви и т.н ахахаха???? Паник атаки, абе я бегаййй

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"По какво се различава BitCoin от OneCoin" - толкова си т.ъ.п, че си вдлъбнат. Едното е публичен проект, в което инвеститори от цял свят са налели милиарди и се крепи точно както и акциите на интереса на инвеститорите и където малък брой хора не могат да правят големи манипулации (Bitcoin), а другото е една пирамида с private blockchain, който се администрира само от ограничения брой собственици, които правят каквото си искат (Onecoin).

95

Анонимен

преди 4 години

Направо да се разревеш!Мъъъко, мъъъкоооооо......Честно, това ли ви е най-важната новина? Защо не се опитате да напишете (а не да преведете/препишете) поне една такава новина за блъснатото от НСО дете, за непрекъснато доплащащите пациенти, за фалшивите стентове и т.н.?

94

Гвазимодо от НотрДам

преди 4 години

Явно най-заинтересован от всички които желаят дадокопат тази "златна кокошка", по всяка вероятност трябва да е Тиквун !Защото с "нейните пари" би си подсигурил ДО ЖИВОТминистър-председателското си място на Дондуков 2 . . .