18

MadMan

преди 4 години

Талантлива и прекрасна! Пише си сама текстовете и си личи, че пее на живо. Тя е ТОП в поп музиката. Можете да я плюете и обиждате колкото си поискате, но тя ще продържава да поставя рекорди и албумите и да се разпродават! Успех, Тийлър!

17

Хахах

преди 4 години

Срамно е да я поставят наравно с М.Джексън и Уитни. Още малко и ще я доближат до Фреди. Аре стига :)

16

гражданин

преди 4 години

Странно е, че певица, която всъщност не може да пее е задминала Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.

15

Хой

преди 4 години

Тая мома едно време като пееше кънтри повече ми аресваше, сега с тия т,ъпи поп пърчета въобще не ми допада...

14

Анонимен

преди 4 години

Красива е, а дали пее добре не знам.

13

до 1

преди 4 години

Тези "таланти" шоубизнеса си ги произвежда на конвейр, особено в последните 20 години. не че преди шоубизнеса е дремал, ама тия сега нямат нищо общо с талантите от 60-те и 70-те години, да не ги изброявам...

12

Анонимен

преди 4 години

Същото може да се каже и за сестрите Хадид които станаха прочути манекенки не защото са първи красавици ( айде, Бела все пак е красива, но не и Джиджи), а защото тате е милионер и ги пробута. Въобще днес в модния бизнес доста прочути манекенки са с подобна биография. Може и да са успели впоследствие но на тях все пак не им се е налагало да се борят със зъби и нокти за да се наложат а това е най - неприятната част по пътя към успеха И няма никаква гаранция.Някой им е спестил това.

11

Анонимен

преди 4 години

Смятам че даже Андрея Пулева пее по-добре от тая.

10

777-777-7777

преди 4 години

Тя никога не е пяла на живо защото не може да пее Баща и е банкер и внася парите на нейните продусери на правилните места и ги удвоява Затова е певачка на 10-летиетол Но е хубава жена Накарахь я да се обяви против Трумп и това помогна много Не може да пее

9

Enter Name Here

преди 4 години

Безспорно Тейлър е много талантлива и харизматична, но сигурно може още да бъде наречена мъжемелачка на десетилетието.

8

до седем

преди 4 години

абсолютно си прав!То не беше най -красива, най -желана жена и прочее на последните 5о, 100, двеста години.Глупавите и песни, с още по- глупави клипове превзеха всички класации.Ама да я сравняват с Майкъл Джексън и Уитни!Вече съм с две ръце за Кардашяна няма значение коя от всичките!Да импийчват тръмп и да си я сложат за президент!

7

Анонимен

преди 4 години

Според мен е на нивото на Кардашиян, изглежда ми пластмасова.А пък онези да не се маят, а да изберат Кардашиянката като жена на хилядолетието.

6

Анонимен

преди 4 години

жена че и на десетилетието аиде стига с това недоразумение ХАмериканско

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ами!

4

Анонимен

преди 4 години

Тази банкерска щерка става за някое училище в което баща й е дарил пари и затова са я оставели да "пее",а ама чак да ми я представят за най добрата певица и текстопистка. Зад нея стои цял екип барабар с Джак Антонов който е писал песни на Пинк ,Лана Дел Рей ,Лорд И даже хита We are young на групата FUN. Посредствено грачене , темата е като нашата чалга "Аз бях невинна ти ме предаде " блабла . Саможива К./ФЛА ТА ДРЪНКА.

3

Анонимен

преди 4 години

Баш космокобрата, която кацаше от цветенце на цветенце за да пиша подигравателни текстове за бившото, говори за сексизъм .. хахаха ... ама щом се харчи, що не, матриала това си иска

2

Анонимен

преди 4 години

Охх омръзна ми от тийн идоли! Добре, поспечели някой и друг милион защото тийнейджърите я обожават, но за мен не е нищо особено като певица. Но като те изкарат звезда веднъж е тъпо да те развенчават след като печеят от теб. Това е всеизвестна истина. Просто днес нещата стоят така. Това е.

1

Анонимен

преди 4 години

Талантлива е.