215

Георгиев

преди 4 години

До ШОПЕНДАРОпитвам се да ти кажа, че евростат сравнява круши с лимони.Пък то си дуднеш, що крушите били кисели.....

214

Щирлиц

преди 4 години

Всички агенции за изучаване на общественото мнение,рейтингови такива,и пр. западна и.з.ме.т трябва да бъдат натирени извън България.

213

Анонимен

преди 4 години

Това е защото не стенкате достатъчно силно по интернет.

212

още

преди 4 години

До знаете ли че!Русия е искала от Турция отново да ни окупират........

211

знаете ли че!

преди 4 години

До само турско за насНашите русофили са подготвяли второ априлско въстание под егидата на Русия?Имало е тайни революционни комитети в Одеса,Русе,Силистра и Букурещ,Цариградначело с ДРАГАН ЦАНКОВ, ТЕОДОР БУРМОВ, БАЛАБАНОВ.........

210

Анонимен

преди 4 години

Нали вече имаме богати господари - по-богати от СССР???????????

209

Бисмарк

преди 4 години

До stanimirПрост народ - слаба държава!

208

О, БЕДНА БЪЛГАРИО,

преди 4 години

До от диктатура на БКПЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА - ВЕЧНО ПОБЕДЕНИ И И НЬОЙСКИ УНИЗЕНИ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА КАКВИ ГЕРОИ СЕ МИСЛИМ?????????????? Вазов да не би да е Волтер, Гьоте, Шилер?Осъдени от Бога души! По-скоро да бягаме с кучегага заедно!!!!!!!!!!!!!!!!!!

207

Анонимен

преди 4 години

До Омръзнахте вече!НА КВА ДРОГА СИ ТИ БЕ ?

206

Анонимен

преди 4 години

НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ !!!! ББ КАЗА ЧЕ СМЕ АДСКИ БОГАТИ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

205

шопендар

преди 4 години

До Георгиев,народа така оцелява георгиев,оцелява а не живее в разкош,нормално ли е в 21век в европа да се бориш за оцеляване,да трепериш като не издаваш касов бон за 3лева за подстрижка.вярно е държавата се издържа от събраните данъци,но народа оцелява от скритите бончета..ако живеехме нормално никой няма да си трови нервите и да живее на ръба на закона,защото сме наясно че за едно бонче държавата ще те смачка ако те гепи,докато тия с пачките знаеме че закон не ги лови.

204

шопендар

преди 4 години

До gogo,мислиш типично по комунистически,правиш сравненията с бедните и по бедните,защо не кажеш по колко копувахме долара за да си купим дънки,е аз ще го кажа една заплата-за един чифт дънки,защо не кажеш че ядяхме светещи марули,а бай тошовите червенотиквеничковчета плюскаха вносни манджи и даже и водата им беше от второ направление.,а за народа остана бума в онкологичните заболявания.,и т,н,до безкрая са золумите на партизаните от светлото бъдеще в което живяхме.

203

Георгиев

преди 4 години

Някой от вас да е получавал касов бон от фризьорка, автосервиз, адвокат, зъболекар,наемател......Целият този скрит оборот не им влиза в класациите евростат....А дали и в люксембург е така,а!?

202

Анонимен

преди 4 години

Може да сме бедни, но за сметка на това сме гадни.

201

----

преди 4 години

Махнете от разходите тези за наем и данъците щото тук плащаме 10% данъци и 80% от населението е собственик и нещата ще се подобрят значително. Ниски са и данъците върху собствеността. Плюс 50% от населението потребява в натура и то еко продукти от градината, които са доста скъпи по западните цени на био магазините, че и у нас... И с тези корекции плюс доста ниските цени за ресторанти и други подобни услуги и ще се види, че не сме най- бедни в ЕС, а сме в средата...

200

gogo

преди 4 години

Някога, по Тошово време, Албания беше нарицателна дума за мизерия и бедност. Казвахме "беден като албанец". Ако тогава, преди 40 години някой ми беше казал, че ще минем албанците по мизерия, щях да му се изсмея...

199

Анонимен

преди 4 години

До Стан Нема го , няма нищо за хвалене , ако имаше за хвалене или нещо за откриване я, посещение некъде по цел ден щеха да го повтарят по телевизиите и по радията.

198

баба мара

преди 4 години

ами кои ще купи американското гмо говеждо месо или френското козе сиренеза какво изобщо го внасят

197

Стан

преди 4 години

Къде е Бойко да коментира колко сме "напреднали" сред страните от ЕС ?

196

188

преди 4 години

Гоце,Западна Европа си я виждал само по ТВ-то. С една БГ заплата нищо не можеш да купиш, а какво купиш е менте. Дори идея си нямаш колко по-добре се живее в нормална държава. България я превърнахте в *** и всичко читаво избяга. Останалите нормални хора са много малко и искрено ги съжалявам и им пожелавам да се махнат от тази клоака.