19

Бело гърло

преди 4 години

Добър опит да се по измъкнат от ситуацията. Нашето воеводче шофира с 1.5 промила. Подсъдимо, ноооо, ние сме патриоти, ние знаем как. Забравете какви ги творя, важно е какво ви говоря.

18

Некъф

преди 4 години

Затворете границите за тия хлъзгави сърбомани да се видят колко са велики докато не си признаят, че са посръбчени българи.

17

Анонимен

преди 4 години

Когато македонските историци и политици разкажат на народа си за сръбската окупация, терор и убийствата на 10-ки хиляди македански българи след 1918 г. , тогава ще разберем, че Македония не се управлява от сръбски мекерета. България, обаче която ги е освободила за 3 години(41-44г.) от сръбския терор била окупатор. Мръсни сръбски гювенди.. управляват и сега Северна Македония! Нама място за такива в ЕС!

16

Анонимен

преди 4 години

До ЩикНали няма да се обидиш много, ако ти кажа горчивата истина - неубедителен си, защото си, защото си много, ама много тъъъп!*** да лапнеш голямата руска бяла водоплаваща птица!

15

Мария

преди 4 години

ВМРО ,АКО НАИСТИНА БЯХА ПАТРИОТИ НЕ ТРЯБВА ЕДВА ЛИ НЕ НАСИЛА ДА ИМ ИЗДАВАТ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ,НО СРЕЩУ ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ.Така подбиха авторитета на България. Ако бяха истински патриоти трябваше дс изчакат Македония сама да признае българския си произход ида поиска дс се присъединят към България,като автономна република.Сега това е невъзможно.На един и същи адрес са регистрирани по няколко хиляди македонци на постоянни адреси ,само з да пътуват безвизово в ЕС.Сега плащат ли данъци наем

14

Добри Войников

преди 4 години

Оставете ги кратункьовците!Когато престанем да им обръщаме внимание и да ги обгрижваме,те постепенно ще поискат сами да се приобщят към нас.Сега са горди с фокусираното връз тях внимание и се чувстват значими.

13

Трайо

преди 4 години

Евала, ВМРО, прощавам ви пианската афера.

12

Анонимен

преди 4 години

Не ги спирайте по пътя за ЕС. Като ги приемат ще премахнат границата и това което е било Българско ще се върне при нас. Ще ги превземем тихо и кротко без Бой. Само до преди 70 години всички в Бг са говорили на този език който Заяка го мисли за Македонски. Не това нее Македонски а Старият Български език който Комунистите промениха. От Хлебъ стана Хляб от Млеко стана Мляко и т.н.

11

обикновен

преди 4 години

Македонският език е бил официален само в Югославия и ако иска да е пак официален, пак трябва да влезе в Югославия! Ако не, и ако не признаят, че са българи, след 50г ще разправят, че македонският е шиптърски диалект!

10

ШАВАИВЪ

преди 4 години

Македонци... пфууу, каква помия! Да стигнат дотам, че да робуват на сърбите... Това е падение!

9

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

Хич не ни пука изобщо , на какъв език говорят в Сев.Македония!ТОЯ БАЛОН СЕ НАДУВА ОТ МОСКВА , И СЕ ПОДЕМА ОТ НАШИТЕ РУСОФИЛИ , С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ В НАТО И ЕС!ЕТО НЕЩО , КОЕТО СЛАБО ВЪЛНУВА НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН!!!!!!

8

Кдкдк

преди 4 години

Поне македонците имат нациална идея, която следват. Създават си история и идентичност и се *** с България. Не отстъпват в преговорите, не правят компромиси. За тях сме татари. Българските политици трябва да се учат от македонските.

7

братята от македония

преди 4 години

АКЪЛ ОТ АЛКОХОЛИЦИ НЕ ИСКАМЕ

6

Анонимен

преди 4 години

Тази измислена партия, срам ме е да и напиша името всъщност мина и задмина комунистите. *** подариха костите на един умрял герой, а тези измислени патриоти подариха и език и историята на тази държава. Ако не вярвате погледнете на какъв език подписаха договора между България и Македония.

5

elk

преди 4 години

Точно казано. Ама не им увират главите на "братята българи от областта македония".

4

Щик

преди 4 години

Разпрата с Македония е изгодна само на руснаците,които с перверзният си мозък считат,че крамолите в ЕС и кандидатите ще подобрят икономиката на Русия..

3

GG

преди 4 години

Браво !

2

макето

преди 4 години

АЙ НАЗДРАВЕ ЗА ЦЯЛОТО ВМРО

1

Boko bo

преди 4 години

За тия дето продават бг паспорти може и да са братя. Но за мен са сръбски мекерета и не чакам нищо добро от тях.