14

Сметалото

преди 4 години

Такаааа...интересно и ако 1 000 000 от тях живеят в София :) Смятай...делено на 12 месеца...делено на 22 работни дни...делено на 8 часа...и делено на РПУ-тата 9 ли са 10 да ги смятаме с това на Мария Луиза ? Ужас...ами средно по 47 човека на час :) и почивките по празниците като сметнем уха...горе долу по минута на човек за подмяната...дано да бъркам :)

13

Тпанари

преди 4 години

Вместо да дават съвети да вземат да осигурят повече работещи гишета - смешници. И няма да им плащам 3 лв. такса за превод на тъпия клон в районното. С пари в брой не работя - да влязат най-после поне в 20 век и да монтират пос терминали.

12

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

На моята пише безсрочна. Да я сменя ли за да си удължа живота ????????????

11

Анонимен

преди 4 години

Дедите ми са живели 1000 години по тея земи без лични картини си бяха добре. Защо па аз да имам? Като някакви добитъци в не какви списъци ...

10

Анонимен

преди 4 години

А който няма парички? Глоба? LOL! Аз нямам пари, ама ше ми искат пари, защото съм нямал пари!

9

Анонимен

преди 4 години

Карах 3 години без лична карта. Просто бях забравил, че съществува. Имах си шофьорската книжка и всичко беше ок. Докато един ден не ме спря некаф полицай, дето ми писа глоба, че съм нямал лична карта. Аз проблем нямам. Вие имате! Аз за вашите проблеми не трябва да плащам!

8

Я па я..!

преди 4 години

Смяната на документи трябва да бъде абсолютно безплатно.Защо трябва да има някакъв срок на годност ?Това да не е свинско месо ?

7

селянин

преди 4 години

АМИ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ АМИ ДЕЙСТВАЙТЕ И ГИ ВАДЕТЕ ВИЕ НА СКОРОСТ, след което ги връчвайте срещу заплащане. Аз по опашки няма да седя. Сега започват празниците и лягам под бурето , докато е пълно. А документите са си ваша ЧИНОВНИЧЕСКА работа, защото те са на ДЪРЖАВАТА а аз плащам изработката им.

6

..

преди 4 години

е като ми изтича догодина август какво? сега да ходя.. как ли пък не. направете организация и повече хора да работят и няма да има опашки.

5

Муши

преди 4 години

Опашките няма да ги има, ако не пускате подобни *** статии

4

Анонимен

преди 4 години

близко е до ума, сменете си ги сега, аз така напрвих!

3

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на "√ 2" за информацията.

2

House M.D.

преди 4 години

Ако картата е с вграден чип, не забравяйте да я нагреете за 10 сек. в микровълновата.

1

Киро Кюмюря

преди 4 години

ами огромната глупост 2000 година да сменят картите на целия народ е причината. Съвсем лесно можеше да стане- кой когато му изтече старото тескере. Ама лаком ***... по 18 кинта за карта и 5 кинта да смучт банките комисионна...