27

Мустафа паша Ататюрк

преди 4 години

До Анонимен -Пасторално-пастелните "братчеди" ги горят,църулите барабар с потурите ги пази за семейния си канал, да не се простуди, анонимен Потурко!

26

Анонимен

преди 4 години

България участва в споразумението с обещание че българските граждани ще престанат да си горят потурите и съррулите в печките за твърдо гориво до 2050 когато се очаква да ги пуснат в чакалнята за европейски граждани

25

АНТИ

преди 4 години

Молете се за меки Зими за напред.

24

Victimized

преди 4 години

Ами нали Лойко обяви миналия ден, че времето на въглищата е приключило, ще се бутаме за американски газ и доведе американски инженери да оглеждат дали могат те да построят АЕЦ Белене. Няма да се тревожите, батко ви Бойко ви е уредил на топ цени, отделно сме официално фронтоваци срещу Русия и Турция, след като днес Ам. Конгрес прие Арменския геноцид. Така, че стягайте гащите и се гответе за е*ане

23

Анонимен

преди 4 години

А България какво договори? А, забравих, че прочелите само Винету, не знаят, че нещата се договарят и само изпълняват чужди заповеди.

22

Бате Гойко

преди 4 години

"Иначе как цялата стока ще я докарат от Азия?"Със салове, че най-еко. Ето че взеха да се появяват едни хубави, кръгли суми, които донякъде обясняват, защо го разхождат онова сърдито девойче по целия свят.

21

Буйно луди

преди 4 години

Дали са си напявали с изцъклени погледи "Весело беше нашето погребение..."? Само си представете цените на електроенергията след такава съсипия. И цените на промишлената продукция. И жизненото равнище при недостъпно и собствено производство, и внос. Някакво нищожно корпоративно-спекулативно малцинство ще блажи, другите ще усещат чепатия на този либерал-болшевизъм. Кога ще приемат и репресивните закони в сталински дух срещу всички "антиеколози" и "антиклиматични еретици"?

20

лъжата ЕС

преди 4 години

Хитреци като поляци и гърци са добре.Имперски британци, също.

19

Bit

преди 4 години

Не бе, на нашия не му е работила слушалката с превод заради изхабена батерия.

18

Анонимен

преди 4 години

Кратка новина с дългосрочни трагични последици. Подобно на законите за климата на Обама, които разрушиха почти изцяло мериканската икономика. Добре че дойде Тръмп да ги оправи.

17

Анонимен

преди 4 години

Урсула и Меркел ще са на 98-99 г. по това време и ще дишат чист въздух в Еуропата, а нашите деца ще работят в изцапания Китай по това време

16

Анонимен

преди 4 години

Казаха ли нещо за самолетите и корабите на батерии? Иначе как цялата стока ще я докарат от Азия? Или няма стока, защото няма пари - всичко е хвърлено за вятъра?

15

Коце кмета

преди 4 години

Тоя се пазарил, оня се дърпал. А една Тиква послушно е клатила празната си тиква, без дори да разбира за какво става въпрос.

14

Анонимен

преди 4 години

Всички са договаряли нещо , а нашия бай *** квото кажат началниците му , за да го оставят на власт да дере комисиони и да усвоява данъци и еврофондове. Неговите хора са на яки нечувани в държавна администрация заплати.

13

Анонимен

преди 4 години

Сега макарона и дружките му ще оберат пенсионните фондове за добрите цели - спасението на климата. Това беше целта от самото начало. То не бяха пожари в Амазонка, то не беше шоуто на хлапето на годината. Парата прави борбата, както е казал още Дан Колов.

12

Келепиро

преди 4 години

Полша поиска по-конкретни гаранции за финансиране...няма начин да е иначе.

11

Анонимен

преди 4 години

Отново ще има як гърч за обикновения човек и милиарди за партийните лапачи!Нищо ново.

10

Анонимен

преди 4 години

Добре Европа ще станем а другите континенти как ще са? И ЕС трябва да забрани вноса на продукти произведени от въглищни централи.По този начин да задължи и по другите континенти да затварят въглищните си централи.

9

Анонимен

преди 4 години

Изнасяме производството за Македония и Албания, а може и Украйна, там климата го няма в речника.

8

Люлин9

преди 4 години

Обичам Урсула и искам да карам и аз Тесла с паркомясто за зареждане пред блока.