30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Прав си! Днес съобщиха, че започват изнитонията на новия атомен ледоразбивач "Арктика", най-големия в света. Всъщност, руснаците се състезават само със себе си, янките имат два стари, единият пушел повече от "Кузя", когато нарочно го поставиха в такъв режим, че да пуши, онези лапнишарани да се хилят и да пропуснат подводницата, която плуваше под него.

29

Работилата,

преди 4 години

Разбирам, че това е повод за радост на разни лайнери, но го четохме днес в 13:18.Това при теб май стана навик! Честно, ако ти бях шеф, щях да те глобя една надница и при още един такъв случай - шут по края на гърба и през вратата!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24"Един американски самолетоносач е по-силен от всичките рускиГовновози взети заедно"------Всеки американски керър може да бъде потопен от руски катер с водоизмесимост 800 т, въоръжен с 30 мм оръдие и... 2 броя крилати ракети "Калибр". А сега вече въоръжават с хиперзвуковите (8 Маха) ракети "Циркон" крайцери, подводници и каквото се сетят! Йобс, и кериъръът потъва с 80-90 самолета и 4000-4500 човечета!

27

Анонимен

преди 4 години

Ако го боядисат в подходящи цветове, може да стане хубав плаващ цирк.

26

о я

преди 4 години

Пичове са Руснаците,широко скроени хора.Слава на този храбър народ,а вие бдете

25

о я

преди 4 години

Кипа е забравил,водката в коминя на Кузя

24

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Добри новини за всеки от нас българите с евроатлантическо мислене.

23

ТАСС

преди 4 години

Е упълномощен да заяви. По време на пожара на Адмирал Кузнецов са пострадали общо 12 лица и трима човека.

22

Анонимен

преди 4 години

Русофилите я България намаляват все повече се изнасят към прогнилият Западь.Най-сетне в България ще останат българофилите.

21

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Дори и на мен ми стана жално заАлкашите. Не ги мразя, просто ненавиждам великоимперските амбиции на кремълската клика. АлкашаЕ една безгласно, манипулирано, унижавано и безправно същество третирано като роб от силните на деня. Това през което е миналАлкаша - крепостничество, глад, революции, чистки, войни- обикновенния българин дори и не може да си представи.

20

Анонимен

преди 4 години

Един американски самолетоносач е по-силен от всичките рускиГовновози взети заедно.

19

бай ганю

преди 4 години

този самолетоносач дали изобщо им е нужен?жалко за персонала

18

Анонимен

преди 4 години

Всеки самолетоносач е подвижна военна база. В райони на конфликти може да промени баланса на силите. Но, строежа на съвремен самолетоносач отнема години и струва милиарди. Руския е вече над 30-годишен, но след 89-та няма пари за такъв кораб. По-добре да се построи газопровод с тези пари, който ще носи печалба десетилетия. Или пък ледоразбивачи, за да се овладеят ресурсите на Арктика и да се контролира новия търговси път оттам. И това прави Русия.

17

Хахаха

преди 4 години

Запалила се е ДЪРВЕНАТА част на самолетоносача . Това трябва да е била секцията с греблата и склада с брезовите ведра за обезводняване .

16

ДНЕС И УТРЕ

преди 4 години

Готвача забравил борша ...

15

Анонимен

преди 4 години

На базата на това че твоите братя нямат никакви ресурси даже и военни да водят пълномащабна воина със САЩ. Няма какво да и казвам на тия ,аз си споделям мнението във Български форум О.К.Ти тия първобитници със нас ли ще ги сръвняваш ,много си зле ама много .

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Важното е, че зелени човечета при нас няма. НАТО си е НАТО!

13

Анонимен

преди 4 години

Тия хора просто не осъзнават колко са жалки и незначителни. Барак Обама и каза направо във очите ,,вие сте регионална сила и нищо повече. И е много прав

12

Анонимен

преди 4 години

Едно от безалтернативните оръжия, как се държи още над водата не е ясно :D

11

ВораАлкаша

преди 4 години

На час по лъжичка, това е рецептата на руското министерство на Лъжата, пардон Отбраната. Сутринта бодро заявяваха, няма проблем само десет ранени можеше да е много по-лошо, щетите не са големи горят само около 100 квадрата. До вечерта си признаха за един загинал. Не бих се учудил ако Кузя вече си почива на дъното на залива.