8

Bbb

преди 4 години

Искаме сега по 1800,2000 евро заплати както получават европейците. А не по 300 евро. *** МРЪСНИ ДОЛНИ.

7

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая си признаха, че целта на тол-системата не е да изкарват пари от нея, защото няма как да я пуснат без да скочат цените на всичко, а това няма да се хареса на електората на вожда. Целта е да се следят хората. Постоянно и навсякъде. Честита ви полицейска държава. Или прокурорска, каквото там ви хареса. Избрахте си я, радвайте й се. И не казвайте, че не сте я избрали. Защото все някой я избира, нали? Дали с действие или бездействие, всички сме отговорни.

6

Щирлиц

преди 4 години

А каруците ще следи ли?За едни европеййййци питам?

5

Aree

преди 4 години

Аре почна се да се връщат уж европейските пари толу молу системи кога ще дигнете и данацитр100%

4

Ицъ

преди 4 години

Сега гроб ще се напълнят с пари и никакви пътища няма да ремонтират. Ще ми следят задни....ка.

3

Анонимен

преди 4 години

Оплакват се автобусните превозвачи, и дават някакви нереални числаЗа автобус запълнен на 80% за София - Пловдив ще се плаща по 13ст/пътник при 4 стотинки, а ако автобусът не е екологичен 26ст. Сега да се сетим една фирма как беше спечелила с цена 7 лв, а возеше на 14 ?! После пак да казват, че не могат да увеличават цената или че щели да фалират.

2

Анонимен

преди 4 години

Четиво за наивници. Дано поне тол системата накара държавните хрантутници, особено младопенсиониращите се стресирани неподкупни и честни душици, да плащат пътна такса, че винетка купуваха една за две районни. И от кумова срама, някой път я ползваха.

1

Анонимен

преди 4 години

Тази система е ново средство за следене на хората. давате ли си сметка за това?