235

Анонимен

преди 4 години

Майко мила, какво ни чака като влязат в Евросъюза! То ще бъде реване, то ще бъде чудо, ще искат всички да признаят тоя измислен език и тая измислена държава..... Боже, божеееей!

234

realist

преди 4 години

Бразилия гивори португалски, останалата част от латинска америка говори испански, но измислената държава Македония не говори български, несъществуващ "македонски език"?!?!?! "Македонския език" е български диалект и това е истината! В днешна област "Македония" няма нищо македонско.... ЯАНО ЛИ Е...

233

Требе да знае

преди 4 години

Зоран Заюбаев тебе да зне оти тая рабОта со македонскиот язик и Македонията ...свърши. Сичко веке ,ке им е северомакедонско,демек создадено от има-нема една година.

232

Киро ЖартЪ

преди 4 години

Българската нация повече от 12 века живее на Балканския полуостров върху една неделима територия, включена между Дунава и Егейско море, между Черно море и Албания. В тази териториална цялост влизат областите Мизия с Добруджа, Тракия и Македония, а допреди години и Поморавия.Та питам аз, умните "македонци", какво е нация и към коя нация принадлежат те?

231

киро кюмюря

преди 4 години

бугарите говорят краден македонски и крадат македомската история азбуката ние сме я написали и вие от нас сте я украли ние смо македонци а вие татари

230

Македонски Българи

преди 4 години

Никаква отстъпка за тия неразкаяли се крадци и клептомани- ако им направите отстъпка,народът ще ви намрази!

229

Македонски Българин

преди 4 години

Тоя клептоман скоро ще поиска да признаем,че цяла България говори "македонски"!

228

Анонимен

преди 4 години

Крайно време Скопие да признае,че там се говори македонски диалект на Българския език!

227

Бунгар

преди 4 години

До229 АнонименКакъв съм аз ,най малко ти можеш да кажеш. Сигурно Константин и Михаил са също българи...Живей си в заблудата и бъди щастлив! Весели празници!

226

Киро

преди 4 години

Що пък точно България?

225

Бай Стамат

преди 4 години

Добре, че си признват майчиният език!

224

Анонимен

преди 4 години

До Бунгарти си о*******н, славянския език е старобългарския език. Разпространен от бълагри из така наречения славянски, на който се е проповядвало във всички православни църкви. Само за пример, първия Киевски митрополит и на цяла Рус е бил българин Михайл 1.

223

Бунгар

преди 4 години

Станахме смешни с нашите напъни да определяме какви били македонците и какъв език говорят.Нека първо изясним ние какви сме,и що за език имаме...Ако премахнем турцизмите,русизмите,термини в политиката латински,гръцки,английски,френски в балета и т.н нататък , а и всички славянски думи ,невиждам какво ще остане.Нека да осмислим...Ден на Славянската писменост и Българската култура.Само перчене и измисляне на история не става..

222

Анонимен

преди 4 години

Че от къдя, на къдя? Още не са влезли в Евро съюза и все нещо искат, а като влязат кво чудо ще стане... Цяла Европа ще се занимава само с техните искания :-) Не така, скъпи братя! Не стига, че никой не се интересува от този регион ами и вие парлами вдигате. По-елегантно, моля!

221

Брежнев

преди 4 години

България признава не само македонския, но и австрийския и белгийския езици.

220

Анонимен

преди 4 години

Кой ви знае и вас че съществувате? Добре че са България и Гърция, че да се говори за Северна Македония! То бива избиване на комплекси, ама чак пък толкова....

219

Анонимен

преди 4 години

Какво нагло, високомерно и манипулативно изказване!Кой си ти да очакваш, бе? И то да ти се признаят ЛЪЖИТЕ! Я по-скромно!!

218

Ей Зайо

преди 4 години

А бре Зайо, можем да признаем единствено български език който говорите в Македония! Македонски език няма и не се е говорил никога! Вашият Александър е говорил гръцки и е писал на гръцки, и учителите са му били гърци!

217

Анонимен

преди 4 години

Глупаво е да се отрича факт

216

Анонимен

преди 4 години

А друга държава признала ли е този език? Това ли им е проблема сега? Всичко друго оправиха, та за това се хванаха. Човешката глупост,край няма!