103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42"Единствената държава и единствения "народ" създаден от болшевишкия интернационал"Не е единствената. Татарстан също е създадена от комуниститие с цел изтриване на историческото съзнание на воложките българи.

102

Анонимен

преди 4 години

До LoykoХиляди българи са били изтрепани и изтезавани от сърбите за да се пишат македонци а не българи.

101

Loyko

преди 4 години

Никога ,никой не е карал на сила да се пише Македонец/македонка/ и както насилствено издаване на паспорти в които пише македонец/македонка/.Кога е имало паспорти в България,където да пише Добруджанец/добруджанка/ и да казваме,че македонец е все едно добруджанец и тем подобни глупости...Бежанците сами са се определяли като македонци,това е истината.Асимилацията после е ясно как се направи...

100

Македонски Българи

преди 4 години

Ето докъде доведе мекия подход към тези крадци на история: вместо ние да ги атакуваме всяка секунда и да им "скрием топката" както им се полага,почнаха те да ни атакуват! Никаква отстъпка на тези неразкаяли се клептомани- ако им направите отстъпка,народът ще ви намрази!

99

Щ. Младши

преди 4 години

Вие сте историческите джуджета Драги- не сме ние такива! Затова израстването се полага на вас- когато ние сме раснали,вие още не сте били заченати!

98

haha

преди 4 години

Еми Драги то си е факт, че така сте съсдадени, а взика ви е български със сръбски заемки, като сръбския се явява форма на старобългарския и можем да предположим, че за няколко века се е изменил до ниво да се води отделен, но с общ корен с нашия.

97

Скептик

преди 4 години

След много неправди и насилие, като загърбват миналото Г.Димитров и Генералисимус Тито подготвят Балканска Федерация. За съжаление това намерение не се осъществява. Провалът е съпроводен с нови гонения до помирението по повод на Скопското Земетресение. Както и да е. Днес Балканската Федерация се явява единствена надежда на Изчезващите Балкански Субекти - Българи, Сърби, Македонци.

96

Скептик

преди 4 години

Наследството на Стамболовия режим, който ни превръща в сателит на Австро-Унгария и Германия. Държави които никога не са имали интерес от обща държава на Балканите на Едноезични Бароди. Справка причините за избухването на Първата Световна Война. Някогашна България е можела да приобщи Македония и Беломорска Тракия единствено с помощта на Руската Империя. След това е имало непрекъсната борба за надмощие със Сърбия.

95

Наблюдател

преди 4 години

Хващат се за сламката, хубаво айде да не е 1944-та, да е 1945-та. Объркали сме годината.

94

Трпе Влахов

преди 4 години

Баш македонците бемо куцовласи,ама сага смо македонци. Лъжемо бугарете,оти и они су мачердонци,а они повекето веруват.

93

Анонимен

преди 4 години

До ТрпеНикой не спори с това. Проблемът е, че Македония е район в България, отнет от България, по право принадлежащ на България, населен с чисти етнически българи, говорещи на чист български. Тези българи, живеещи в Македония, се наричат македонци, така както живеещите в Добруджа се смятат за добруджанци, от което не стават по-малко българи. Това е историческата и фактическата ИСТИНА! Другото са лъжи с политически мотиви. Никой не ви пречи да се отделяте, ние възразяваме срещу ЛЪЖИТЕ

92

глигор

преди 4 години

нема що да спориме езикот булгарски го взехте от нас македонците

91

Трпе

преди 4 години

До АнонименJaс знам коj сум.Нема потреба да ми кажиш ти!!Jaс сум Македонец и ке си останам Македонец.

90

Анонимен

преди 4 години

До ТрпеМакедонците секогаш са били чисти българи! Само сега малко поизмешани с албанци

89

Анонимен

преди 4 години

До ТрпеКой си ти бе да ни кажеш какво да правим? Дори сам не се знаеш кой си! Първо си научи собствения род и история! Ама не окрадени, лъжливи и измислени, ами ИСТИНСКИ! Да се знаеш кой си!

88

Трпе

преди 4 години

Македонците секогаш биле Македонци и ке си останат Македонци и престанете да тресите глупости!

87

Анонимен

преди 4 години

До Маке"акедонският беше един от трите официални езика в бивша Югославия (сръбски, словенски и македонски)"А как искаш да го нарекат - с истинското му име БЪЛГАРСКИ ли? Нали това ще е признание, че това са територии принадлежащи на България?Затова толкова зор, лъжи и манипулации да настроят населението срещу България

86

333

преди 4 години

Добре де, не можело да се говори за добросъседство... А с гърците какво направихте? Нали бяхте потомци на Александър Велики? Що не им обявихте война, а се изнесохте по терлици от античната история?

85

dnstuff

преди 4 години

Македонците са Българи, говорят Български език и живеят в бивши български земи- точка на спора

84

Анонимен

преди 4 години

Признаване на македонски език, ама с едно условие. Да се запише с дебели букви, че е създанен 1944г и е диалект на българския. Преди това, от Средновековието до 1944г- всичко е част от нашето културно-историческо наследство. Тези да си пробутват селските номера другаде.