22

Пенсионер

преди 4 години

Къшмеррр, къшмеррр !

21

До 18.

преди 4 години

Абе многознайко анонимен,Кирил Добрев не е депутат повече от две години. Много знаете бе деца полуграмотни ,полуинформирани.........Видял той мушморокът ,,клишираните коментари""-едно е да гледаш,друго е да виждаш и да знаеш!!!

20

Позитано 20

преди 4 години

А какво да правим с гласувалите социалисти на изборите за ГЕРБ ? Нарушават партийната дисциплина.

19

Шопо

преди 4 години

Па Бойчето и Ездачката си го слагат ,бе ! Карат се за пред хората !

18

К.Коцев

преди 4 години

Ниноваааа, кво чакаш ?!Отлюспва, отлюспвай неудобните ....докато остане само дръжката!КАТО Я ГЛЕДАМ---ТЯ, ЩЕ ТЕ ЗАДОВОЛИ!!!

17

K.Коцев

преди 4 години

Ниновааа,какво чакаш ?! Отлюспвай,отлюспвай неудобните - сега е моменто!

16

Анонимен

преди 4 години

Извън смешните ви клиширани констатации.Видях в Афера поименно кой е за, против и въздържал се.Не намерих името на Кирил Добрев в никоя група, даже в неприсъствалите. Не се изненадвам!Видях познати креатури и си потвърждавам мнението за тях.Виждам колаборационистите, страхливците, които трябва да се прикрият, заради бизнеса си. Пак се оказва, че разбойниците нямат цвят.Защо в тази малка страна Али-Баба има толкова много разбойници?На него му стигат 40.

15

голям майтапчия

преди 4 години

До VЗначи,ти смяташ,че комунизма си е отишъл,така ли!?Точното определение за теб е много обидно,за това ще го кажа политкоректно:Голям наивник си!

14

Георгиев

преди 4 години

До АнонименНе е вярно което казваш. Точно тия дето гласуваха за Цацаров са си БСП а хората на Корни са за ГЕРБ. Не разбрахте ли че Корнелия и Бойко са като брат и сестра не разбрахте ли че са едно и също бе? Целта е една, Корнелия иска да е премиер в коалиция с ГЕРБ, това е целта.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма БСП има интереси. Тези които гласуваха за г-н Цацаров са агенти под прикритие на ГЕРБ, хора на олигархията в БСП.Да преминат към ГЕРБ за да се знае вече кои са истинските депутати които могат да защитават лявата идея и интересите на повечето българи.

12

Лелееее..

преди 4 години

БСП-то, ПОЧВА ДА СЕ ЦЕПИ ПО ШЕВОВЕТЕ. КОРНИ ДА СИ ХОДИ У КРУШОВИЦА И ДА СИ НАПРАВИ ЕДНО ТКЗС. АМА КАТО Я ГЛЕДАМ КЪВ РЪКОВОДИТЕЛ Е.... И ТО ШЕ ФАЛИРА. ГАРАНЦИЯ!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

За да си в парламента или чиновник в администрацията, трябва да си човек на важен човек. Трябва важният човек да бъде ухажван, да бъде глезен, за да е добър с теб. Сбъркаш ли, отиваш в ръчичките на главния прокурор или на КОМПИ. Да не говоря за данъчните и всички останали хиени. Действа се по списък и посочване.Веднъж попитах, какво ще стане с бившия шеф на НАП, за който бях чувал разни неща Така ме изгледаха в парламентарната група, че се изпотих целия. Той бил чадъросван от най-високо място

10

не знам от коя

преди 4 години

партия е, но:Депутат съм, но имам и бизнес. Какво ще стане с мен, ако стана контра на спуснатото решение? Знаете ли? Имате ли поне малка представа? Няма да ме има! Пуф и точка! Отивам на ***. А може и нещо повече да се случи. Ще фалирам или ще ми вземат бизнеса. Става за минути. Това не го ли знаете? Защо само питате, а не си дадете сметка, че няма как някой да се опълчи на нещо, което е решено горе и да оцелее. Такъв вариант няма. Казвам го най-сериозно.

9

Анонимен

преди 4 години

Кажете збогом на Корнелия, конгреса наближава, няма да я преизберат за председател. Ако я преизберат все пак, то БСП ще се разпадне знам го от човек от тяхното раководство.

8

Възмутен

преди 4 години

Въздух! Толкова години-БЛА, БЛА и НИЩО съществено, такова каквото го изисква високата му длъжност! Нито един политик, нито един "бизнесмен" от "чистия" преход, не получи заслуженото! Това не беше прокурор, а наблюдател!

7

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

6

V

преди 4 години

В БСП още не са разбрали че комунизма падна. Нали затова падна комунизма .Назначенията не трябва да стават с връзки . Въпреки всички факти за кражбата на Горанов ,Цацаров не действа адекватно .Е кво като го познават ? Не иска да си свърши работата ,а иска да вземе един апартамент пари. Това е скандално.Може да не разберем точно с колко милиона ни е ограбил Горанов. Кой ще проведе адекватно разследване по случая ? Сделката за ф16 ? Кво праими ? Комунизма ли ще връщаме.Всичко да става с връзки ???

5

Анонимен

преди 4 години

Предстои нарушилите партийната воля да поемат отговорност, като купят 2 касетки с бояришник за да почерпят парламентарната група на БСП.

4

Анонимен

преди 4 години

ЕЙ ЗАТОВА СИ ГУБИТЕ СИМПАТИЗАНТИТЕ, ЗАЩОТО ВИЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ И СЪЩО КАТО гробарите ПРОДАВАТЕ НАРОДА !!!

3

Анонимен

преди 4 години

***, лите се от бъсъпъ са гласували за цацаров за да му се подмажат. На които съвеста не им е чиста а това са 27 сеяндура са се презастраховали цацаров да не ги наута у затвора за кражби и корупция.