82

Статистик

преди 4 години

92% от престъпленията в ЕС се вършат от цветнокожи и мюсюлмани. Ето затова расизмът ще расте прогресивно.

81

??

преди 4 години

Каква работа имаш при тези варвари?

80

681

преди 4 години

И либералите пускат такива като тези същества с милиони, за да ни обогатяват. Всисчки пришълци (заедн с подкрепящите ги необолшевики) трябва да бъдат върнати обрано откъдето са дошли.

79

Коментатор

преди 4 години

И кои живеят в Икои?

78

О-Я

преди 4 години

Мале тия ги познаам,кво сме правили,кво сме вършили,аз си знаам

77

О-я

преди 4 години

захарната,шекеря-на пръчка ко не прай, кара те да летиш до Нигиерия

76

икономист

преди 4 години

До до оптимиста 12Колкото и да ни морят с лекарства и ГМО, няма как да изчезнем напълно. Дори и преиждащите от Африка хора да ни претопят, пак ще има достатъчно интелигентни хора, които да се съпротивлеяват срещу налаганото статукво от страна на имащите власт. Има 3-4 милиарда азиатци, които също не са глупави хора, че да оставят една шепа богати капиталисти и политици да ги водят за носа. Не се тревожи, дори и да има план за световно господство, той няма как да се осъществи!

75

икономист

преди 4 години

До СоциологЕдва ли са чак толкова, щом се избиват така активно. Поне ако съдя от думите на хората писали тук. Макар аз самия да не вярвам на статистическите данни за Африка. Там едва ли имат надеждни статистически служби, ползващи адекватна матодология за изследванията си. Всички тези данни са по външни оценки, и няма как да сме сигурни в тях. Вижте само колко много измират в опитите си да достигнат Европа.

74

Анонимен

преди 4 години

Не ходете по такива места изобщо ,преди години гледах по немската телевизия как черни африканци в Англия убивали деца,за да им вземат части от телата,за да правят магии,тезиживеят на друга планета!Никога не се знае такива хора,кога ще ги избие агресията.

73

икономист

преди 4 години

До ???Така както си описал ситуацията, излиза, че масоните сами ще се прецакат като затрият западната цивилизация за сметка на азиатската. Не усещаш ли, че логиката ти малко се губи? В един момент и с масоните ще бъдат опаткани от същите хора... Разбира се, ако конспирацията ти се окаже вярна. А то и без това Светът върви към доминация на азиатския континент.

72

pmnewsnigeria

преди 4 години

,,Множество доклади сочат, че управляващият директор на Maersk Nigeria Limited и съпругата му са били нападнати от бандити в дома им в Икои Лагос в неделя вечер.Gildas Tohouo Tohouo, който ръководи операцията Maersk в Нигерия, е камерунец.Той оцелява и е хоспитализиран. Твърди се, че е тежко ранен.Унгарската му съпруга Бернадет Куруч обаче е убита. Жената от Dunaújváros имаше кариера с APM Shipping и Lite-On, според фрагменти, публикувани на нейната страница във Facebook.'' Не е българка.

71

Анонимен

преди 4 години

А у нас наще Дасикане Рома какви са ............чисти Нигерийци бе , мани тоа третокачествен сайт

70

Анонимен

преди 4 години

имах съквартирантка от нигерия, зли са, и нигериец също предишна година, най обидно им е че казваме нигерия а не найджирия, aма са си май.муняци

69

Анонимен

преди 4 години

copy-paste

68

Анонимен

преди 4 години

copy-paste

67

Анонимен

преди 4 години

Камелио фелацио не можеш май само да копираш можеш , каквато Държавата такиваи законите ви Копираш и само поставяш и после гледаш сеирана жалките същества драскащи тука като за последно все едно утре идвакрая на Светаи днеска коментари на макс

66

Анонимен

преди 4 години

Няма такава Информация в Външно министерство100% ФЕЙК НЮЗБорисов да се заема с Медиите иначе го чака бесилото като Левски , нищо друго не помага

65

Анонимен

преди 4 години

Смятайте само колко фалшиви новини се публикуват всеки ден.

64

До 65

преди 4 години

В Нигерия така или иначе ако те хванат след или по време на взлом те убиват публично. Затова и повечето грабежи от недвижими имоти там завършват със смъртни случаи.

63

Ицо 10 кила

преди 4 години

Идеята е да се претопят расите и държавите. Глобализация, какво да се прави...