7

1984

преди 4 години

Значи 240 депутати са зависими, а прецедента не? Айде, бе....

6

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

5

Позитано 20

преди 4 години

В БСП има и честни хора ,които мислят логично и не са "всички срещу ГЕРБ ", хора които не се поддават на истериите на Нинова.

4

да се обезглави

преди 4 години

криминалната партия БКП не може да си смени името и да избегне ударите на закона.Все едно заловен масов убиец си сменя името в очакване на екзекуторския взод и го пускат на свобода. За масови убийци и национални предатели няма давност, дори когато си сменят името.Гилотинация, присъдата трябва да се изпълне неотложно, а не да се остави един доказан престъпник да продължи да извършва престъпления. Русофилистика може да се поправи само в трудов лагер, до живот.

3

Активист на БКП

преди 4 години

Корнелия Ездачката успя да направи това ,което за сто и кусур години история на партията не успя- разби БСП ! Слава! Слава! Слава!

2

Sichtpunkt

преди 4 години

И още как!Как може близо половината от депутатите да гласуват "за", а другата половина "против".Това е нормален резултат в следствие на ненормалното поведение на ***!Мноу я искат, чак не могат самите те да я търпат!

1

Жиб.

преди 4 години

А дано!