177

анонимен

преди 4 години

Личност на месец, на седмица и на година в днешно време може да стане всеки.

176

Shark

преди 4 години

Тая пикла си е намерила доста добри съветници. Защото едва ли ще мине през акъла на 16 годишно да се прочуе като застане зад модерна кауза. Тепърва ще яде и пие без пари и ще се прави на голяма еколожка. Сега е на 16, значи след 2-3 годинки я чакайте евродепутат. Ей така се прави кариера, яхваш вълната на нещо, което вълнува обществото и си готов. А баламите да ходят да работят за нейната заплатка.

175

вгз

преди 4 години

Ако Грета се появи по порно каналите, видеата и (без значение колко ще бъде зле на тях), ще счупят рекорди от гледаемост. Това ще бъде еколкогично-климата щадящо порно. :)

174

Анонимен

преди 4 години

Защото Джереми Кларксън я оплю.

173

Анонимен

преди 4 години

Защо я избра? Защото са либeрални cмешници, но изборите по света показват, че хората се усетиха :P

172

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Глобалното затопляне е факт и никой не може да го оспори!Обачче вредата за едни е полза за други.Места като Малдивите,Майами и др. "райски кътчета" ще са под вода.Ами да са строили на по високо.Южните щати в САЩ ще се превърнат в пустиня- да идат от бедоините да се научат.Но пък Сибир и Канада все повече ще станат обитаеми. У нас климата ще като в Атина а там като в Кайро.Северния морски път ще открит целогодишно и т.н.Тумберг туй ни може да го спре.Няма как да стане.Просто трябва приспособяване

171

Знае си работата

преди 4 години

Имала е периоди в които въглеродният двуокис е бил в много по-голямя концентрация,а животът вместо да загине е процъфтявял. Всичко е било по-голямо - и дърветата,и тревите,и динозаврите,и рибите,и археоптериксите.....Всички хора ще нададем на ръст,а същевременно жегата ще изтори,и водата ще залее все гадни етноси - кашерите,семитите,ингелизите,холандците и скандинавските ***.... Природата си знае рабатата - ще се пречисти.

170

Алоу агенцията

преди 4 години

Спрете заплатите на тия, че съвсем се оляха. Вече ги избива на психхическо заболяване!

169

Анонимен

преди 4 години

Това дете е яко хитро! Как само го е измислила! Измамта на века - избираш кауза, която следват тълпи *** и ядеш, пиеш и пътуваш на техен гръб до посиране!

168

Анонимен

преди 4 години

Стига ни занимавали с това мързеливо дете, което измисли как ем да не учи, ем да не му дърпат ушите!

167

Гретьо Екуту

преди 4 години

Гретьо Екуту от Малко Търново,аз съм за майка земя!, стига сте яЕбали ве! от утре- всички пеша, нема коли, нема камиони, автобуси, койт сакат, да си седи вкъщи ве! спрете корабите ве алооо, всички на полето да работят, кво ми стоите пред компютрите! децата на бригади, за кво им е туй училище, на бригади на полето и няма да им се плаща!!!!!! така бепе пу бай Тошуву, така ще бъде и сега!

166

Анонимен

преди 4 години

Дрън - дрън, та пляс! Грета я избраха поради една единствена причина, която няма нищо общо с климатичната истерия. Според правилата на списанието (което е крайно левичарско), за човек на годината се избира този, който е имал най-голямо влияние върху медиите и обществените нагласи за календарната година. Така например, Тръмп бе такъв за 2016, също така и Хитлер за 1939г.

165

Дръндер

преди 4 години

Естествени процеси, които не се влияят от индустриалната революция. Престанете да лъжете хората! И децата като Грета!

164

Дръндер

преди 4 години

Личност на годината на Times е доста спорно призвание. Върнете се назад във времето са били главно диктатори. Хитлер става личност на годината 1938, Сталин 1939 и 1942, Хрушчов 1957, Сяопин 1978,1985, Хомейни 1979, Путин 2007, Доналд Тръмп 2016. 80 процента са свързани с диктаторство или война. Дори компютърът е личност на годината! Та малката няма за какво да се гордее. Грета Тунберг просто стана Вирал. Но тя се изказва по проблем с който не е наясно! Глобалното затопляне и застудяване са...

163

Ани

преди 4 години

До АнонименЗа съжаление от репликата ти струи непознаване на проблема и пълна незаинтересо-ваност от него, което ,между впрочем, е характерно за масата коментиращи темата.

162

Хе,хе!

преди 4 години

От кога чакам да дойде глобалното затопляне , че ми писна от високите сметки за отопление ! Днес пък разбрах от това момиченце - даунче , че ставало дума за климатични промени ! Утре някой *** ще почне да тръби за изчезващите комунисти.....а стига с тези идиотии !

161

Ани

преди 4 години

До тук голямата част от коментиращите демонстрират невежество и омраза. Но това е характерно за виртуалната реалност.А реалността на нашия живот е друга. Личностите дават идеи,прокарват път към по-добри светове,стремят се да решават споровете и конфликтите.Грета Тунберг и хората около нея имат цели и идеи.Когато човек няма такива,по-добре да не коментира и да не критикува неща, от които не се интересува.По-добре открито да признае, че екологичните проблеми не го интересуват.

160

Гост+

преди 4 години

Защо Тайм я избра? - за да дразни Тръмп, затова.....

159

Анонимен

преди 4 години

Да ме прощавате, но аз не виждам на снимката горе личност. Ако наричате еврейските *** личности или никога не сте знаели какво е това понятие, или сте податливи на шекели. Това на снимката е една кашерна радост за богоизбраните. И как няма да е. Гойка е знамето на разрушаването на гойското общество. Какъв по-голям кашер от това? Сега глупавите гои ще се самоубият и чрез климатична неутралност. И белите хора ще изчезнат до около 120 години. Честито!

158

Евреиското Списание

преди 4 години

"избра" жалката си и смешна марионетка за "личност" на годината евреи гнусни - ще си платите за всичко !!!