7

Анонимен

преди 4 години

Стандартната драма на това да не си "готин". Поне 99% от хората не са готини в детството си, но никой не прави драма от това. Намираш си среда от други "неготини" и си живеете весело. Дори в един момент на някого може да му заприличате на готини. Била джинджър, дебела и еди каква си и затова готините не я приемали в тяхната група... И това е драмата на момата... Тейлър Суифт поддържа жени за да се харесва на феминистките. Да си млада жена - певица в нейната листа си е унижение...

6

Анонимен

преди 4 години

Koйто се кефи на мъжки гласове... ОК.За другите хора това не е ОК.

5

анон

преди 4 години

До i'mСигурно и аз щях да мисля така, ако не го бях преживяла 1:1. И това повлия на целия ми по-нататъшен живот. Когато си минал през нещо, знаеш за какво става дума и виждаш нещата по друг начин. Можеш и да съчувстваш.

4

i'm

преди 4 години

Айде, айде унижение...Всичките се изкарват жертви и си създават измислени истории за тежко и отнето детство. И виски риби кълват и ах-кат и ох-кат.

3

анонимна

преди 4 години

До Анонимен 2Щото не си го изпитвал на свой гръб. Аз пък мисля, че е много хубаво, че известните говорят открито за тези неща. Така останалите виждат, че и те са хора. А който има подобни проблеми, разбира, че не е сам.

2

Анонимен

преди 4 години

Още една "жертва".

1

Анонимен

преди 4 години

...момиче на 25 от Северен Лондон накарa...25...Какво ябълки, години, километри? От къде ги взимате тези журналисти, които покриват параметрите на 80%-те, даже влизат в графата на функционално неграмотните! И да копират не стават!