73

Анонимен

преди 4 години

Защо не дадат например 100 милиона за язовир Студена и да осигурят вода на перничани!? Защото ще трябва реално да ги изхарчат а въпроса е да ги откраднат

72

Анонимен

преди 4 години

Нови 280 милиона наляти в Корупцията!Някои може ли да каже дали са дадени всичките по предназначение и нито лев не са откраднали

71

Радослав

преди 4 години

Баш Тиквондур Комунопитекски: Докажи, че не си червен БКП национален предател и махни ДОД!! Нали уж години наред имаме излишък? Значи крадете повече от колкото ви е нужно от работещите! Значи трябва да се махне ДОД и по този начин на всички реално работещи ще им се вдигнат доходите с 10% без работодателите да го усетят!!! Докажи ни, че не си червен бе Тиквондур! Какво само за държавните *** и коалициония партньор от маалата си се замислил? След 10 години няма да има данъкоплатци в държавата!

70

Анонимен

преди 4 години

Чия е кесията?Аз не получавам нищо от държавата само внасям.Само тези на държавна работа получават от нас частниците.А какво правят по цял ден?Бъркат си в носа и трият панталоните и роклите в столовете и бюрата по канцелариите.Утре обаче ще кажат,че имат по незнам колко години ТРУДОВ СТАЖ!А не са се трудили изобщо,а само са присъствали.Но идва времето,когато ще търсите частници като мен да работят и да пълнят кесията,но няма да има кой да се хване на тия шменти капели!

69

Анонимен

преди 4 години

Мухобоиково г.рбераско недоразумение !!!

68

Анонимен

преди 4 години

Не тяхната, ами нашата. 20% данък на лекарствата и храната го няма никъде в ЕС. Робска работа.

67

???

преди 4 години

Детска болница???

66

БДЖ София

преди 4 години

Пенсия 250лв геноцид на стари хора?Сеелата немат влакове и път?

65

пари има бол

преди 4 години

а като свършат Тиквата ще вземе нов заем, както правеше началника му Тодар Живкав, докато България фалира. След това обираш народа и го оставяш да духа супата, както стана с КТБ и останалите обществени тараши, където комуниста краде, а мутрата от ДС/СИК му затрива дирите, братя Галеви помните ги в кой затвор са настанени?

64

Анонимен

преди 4 години

а за съвсем нова детска болница ?

63

Анонимен

преди 4 години

До Зозо - много би ми било интересно да науча от един полуумен определението за "***"?

62

правоверен гербер

преди 4 години

Що за въпрос? Естествено ще даде на:беднитеболнитев нуждаумнитеможещитеА не на:Вальо ЗлатевДомусчиевТреисАмериканцитеПеевскиГлавболгарстойАртексЗетя СтенлиБързам та може да съм пропуснал някой. А от бързането да не би да съм разменил местата на списъците...

61

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа, червените кметове ще получат по един пожарникарски *** с панделка!!!Глад и лабуть за ***!!!

60

Анонимен

преди 4 години

До Ментора бай Иван - На пенсионера по 40 лева - на милионера по 40 милиона - Хвала а?

59

Ментора бай Иван

преди 4 години

Щедър е нашия премиер, даже и на някои пенсионери даде туй-онуй!Хвала!

58

Анонимен

преди 4 години

Ей затова е здравословно да се сменят хората във властта. В един момент се самозабравят. Трябваше май да гласувам за Мая.

57

Столичанин

преди 4 години

Първо искам ревизия на парите от зоните. Ама пълна обективна независима ревизия.

56

Съвет

преди 4 години

Никога не сме били по-добре от 2008 г. насам. Предлагам да накараме кметовете на общини да работят за развитието на общината си и да се отчитат пред гражданите на всеки 3 месеца.

55

Въпрос

преди 4 години

Беден народ, а къта милиарди, шо не видите данните от банките?!

54

7

преди 4 години

От тези 280 млн половината са за властта -Боко и сие !А вие пенсионерите драпайте с 250 лв и пак гласувайте за тях !Нещастници ! Весела коледа !