61

Анонимен

преди 4 години

*** то всичко идва от "кабинета" бе, джанъм. Защо плащаме данъци, като може тоя кабинет и всички в него - тикви, суджуци и други престъпни изпокаеми, дето са въртели бухалката през 90-те, да издържат държавата със "своите" пари.

60

dd

преди 4 години

Ардино ще чака пари от ТОЛ с-та , за магистралата от бюджета а от винетки?Лиляна Павлова нали за това ги вдигна!

59

Анонимен

преди 4 години

Не знаех , че кабинета произвежда нещо . Мислех си , че парите излизат от нашият джоп на данъкоплатците . Добре , че ми разяснихте . Не разбрах само защо са им моите пари .

58

Анонимен

преди 4 години

Този няма ли да спре със заемите?

57

Щирлиц

преди 4 години

Премиерчето е дало,построило,осигурило,платило.....Изобщо Луи14 пасти да яде.

56

men

преди 4 години

мърльонко, правил съм им система за подръжка на магистралите. знам кога как и колко. тунела 60 километра по планината струва между 6 и 10 милиарда франка. тиквеника за 100 километра през полетата ви взима милиард и половина. още цифри искаш ли репортерчо?

55

Браво на кабинета

преди 4 години

Каква саможертва само, да извадят от джоба си цял милиар, не милиард а 1.3 милиарда, евалата на кабинета, баси как ги вади тес пари.

54

бай Тошо

преди 4 години

Станишефците крадяха 100% и само с това за се занимаваха.

53

abe

преди 4 години

абе хора, са тия пари като са "от кабинета"...на бойко пари ще му отчитат ли неговите хора...или не. Значи преди много години едни сърби казваха колко сме *** да крадем 80% от парите за магистрали и само с 20% да правим мизерии...верно било още преди толкова години...и е толкова явно дори за съседите....а ние още ги търпим тея крадци

52

men

преди 4 години

в швейцария където заплатите на работниците са от 15 пъти на горе по високи и материалите на двойни и тройни цени, километър магистрала излиза 3 пъти по евтино че и повече. там са мост до мост и тунел до тунела. оляха се

51

Ха ха!!!

преди 4 години

Ако не бяхме на 111 място по 'свобода на словото' а някъде в първите 30 да речем - заглавието щеше да е "1.38 милиарда лева осигурени от кабинета за приятелски фирми"

50

Grom

преди 4 години

134 км за 1.3 млрд. (10млн/км), а останалите 88 км - 1.38 млрд. (15млн/км) Найс, а!

49

Бесепар

преди 4 години

Ние асфалт Не ядем. Който иска да се вози на магистрали да оди в Германия или в Сърбия- наскоро построиха една до границата.

48

Шопа

преди 4 години

Евала Бат'Бойко! Така требва.

47

Анонимен

преди 4 години

Бравос! Соц утрепките пък ще умрат от злоба да не би някой да направи нещо хубаво в тази държава.

46

Икономист

преди 4 години

Кажете му на г-н Борисов, че строежа на тази магистрала е започнал доста преди времената когато охраняваше Тодор Живков. Както тогава, така и сега парите за това не ги е давало нито БКП-то, нито нейният генерален или друг секретар, нито пък сегашния министър председател. Може да уволни всичките министри в правителството, но няма да може да пререже лентата за пускането на магистралата Хемус !

45

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ МАГИСТРАЛА СИГУРНО Е ОТ ЗЛАТО И ДИАМАНТИ ЗА ТОЛКОВА ПАРИ

44

Д-р Исня

преди 4 години

Ще платим за магистрала от карбон и титаниеви сплави, а ще получим черен селски път 3 ленти!

43

Д-р Исня

преди 4 години

Требат още 800 милиона за ремонтните дейности след първата година, щото нема да попадат в гаранцията на наща фирма!

42

Анонимен

преди 4 години

Мога ли и аз да помогна в краденето... ъ пърдон, дострояването? Къде да помогна с дострояването нещо адрес телефон да ми кажете?