23

Анонимен

преди 4 години

По всяка вероятност няма никаква връзка със скоростите, най вероятно колата е била с безключово запалване и собственикът е избягал с ключа. Когато ключът се отдалечи от колата двигателя продължава да работи но не може да се задвижи.

22

edin

преди 4 години

Ей съсипаха ги тези коли, едно време какви коли имаше

21

До коментар 18

преди 4 години

Редактора еюси е разглеждал клип в YouTube и му е харесал о е съчинил нещо набързо.Вместо да пишат за истински новини те гледат клипове и си смучат статиите от пръстите, но виж колко шарана сме тук, така че има ефект.Днес е лесно да имаш новинарски сайто. Преписваш от други медии и пускаш новини, които са давали предната вечер по телевизията и готово. Не забелязвате ли, че казват нещо във вечерната емисия и на другия ден чак го пускат в интернет изданията

20

До коментар 23

преди 4 години

Като почнете за всичко да плюете партиите, дори и за нещо забавно е меко казано идиотско. И как под всяка статия има някой, който когато плюе по партиите съчинява новк думи, които никога не звучат интересно, но напротив даже са банални.Как го измисли комуногерберисти?

19

Хаха

преди 4 години

Това беше яко!На мен ли така ми се струва или апаша викаше собственика да му обясни какво да прави?

18

язе

преди 4 години

Консуматори с прави черва! Една кола не могат да гепят като хората! За това хотата са казали Произведено в УСА.

17

РВ

преди 4 години

До телепотиране.В Бразилия полицията всъщност са военни с автомати. Движат се на групи от минимум 4 човека. Това е заради огромната престъпност. По фавелите е страшно. Виждал съм и военни полицаи в Доминиканската Република и в Колумбия. Напълно реалистичен ми се вижда този клип. Говорим за място където ти дърпат часовника от ръката докато се возиш в автобуса и си си изкарал ръката отвън( там на автобусите им се отварят прозорите)

16

Анонимен

преди 4 години

Явно са се заложили и дебнат полицаите,може да има редовен обирджия там и са му направили капан.А с какви скорости е колата не се разбира от клипа.

15

пепи

преди 4 години

Може пък да има някаква система против кражба.Или собственика да е отмъкнал ключа.

14

ha

преди 4 години

До егатиТе там тъй спят и като ги събудят са вече в акция. Ама повече в акция ми се вижда този който е преписвал статията. Щот хем не знае за какво става въпрос, хем си мисли че знае език че да превежда от него. Тоя сайт от ден, все по непотребен става

13

Анонимен

преди 4 години

Това не в кражба а обир. Има използвана сила срещу човек. Дано някога схванете разликата. Тези думи не са синоними, поне според НК.

12

Анонимен

преди 4 години

Тая журналистка сигурно не знае и таблицата за умножение...

11

главния редактор

преди 4 години

като пишете статия после четете ли си я?

10

Анонимен

преди 4 години

В някои държави при появата на полиция апашите не бягат.Няма смисъл,и е винаги по-добрият вариант.Но другаде не е така,особено ако апашите са видимо въоръжени.

9

Провинциалист

преди 4 години

Авторът сигурно е искал да напише, че колата НЕ е с ръчни скорости, т. е. е автоматик и затова не са могли да я подкарат.

8

Предположение

преди 4 години

Тоя с качулката и автомата излиза от колата и се обръща назад и вика на собственика на колата: Кажи, как да я подкарам, бе!Муахааххааха...

7

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли как се просна на земята преди полицаите да го доближат.Интересно защо ли ?

6

Анонимен

преди 4 години

Първия абзац кърти от простотия...Хем колите в Бразилия повечето са с ръчни скорости...хем пък апашите не можели да подкарат такава кола. ***, ще ме умориш!

5

Дон Чичио

преди 4 години

И откъде става ясно, че е с ръчни скорости?И защо да не я кара? Доста добре си я кара крадеца.Автора на статията - сменяй дилъра, шмъркаш некачествен бял прах.

4

объркани в превода

преди 4 години

от китайски ли е този превод и сега крадците на автоматични ръчки ли са свикнали и както пишат в началота в бразилия няма автоматични