10

Анонимен

преди 4 години

Каква конспирация? Още през 60 те години има експерименти с прикачени електроди към мозъка на бик. Има и видео как го контролират с дистанционно. /Jose Delgado/ Експерименти се правят върху деца в институции притичват им електроди към мозъка и им подават ел. сигнали. (dr. Peter Breggin- Свидетелства) гледайте филма The mind of the people.

9

Симо

преди 4 години

До Mayhemметълъ е *** музика, едни и същи грифове и ритми, истината с джаза, красива музика,корените на рока и солата са от джаз китаристите, всеки джаз китарист за 10мин почва да свири рок, лесно е но нито един рок или метъл китарист неможе да свири джаз на китарата, джаза е много богата и комплексна музикаНикола Тесла има пръст в тоя проект, и в месеците след проекта, "случайно" умира или е било инценировка, на шапките не вярвайте и не давайте акъл,затриват си умовете.Например Месершмит

8

фйг

преди 4 години

Живеем във времена, в които на истината се казва конспирация и на политиците,които не желаят приемането на античовешки закони- популисти.

7

Анонимен

преди 4 години

Главната героиня Елевън е на 15, а изглежда като 40-годишен трансджендър. Срамота!

6

ined

преди 4 години

Следващия сезон на "Stranger Things" ще е за събитията през 1986г, когато "добрите" американци са взривили реактора на "лошите" руснаци

5

Mayhem

преди 4 години

Гледах 1 сезон, уникална тъпотия, крадът от Стивън Кинг, има 2ри и май сега свършва трети сезон, да се оправят :).

4

Троя

преди 4 години

Браво ***!Този път си пропуснала да ни бомбаНдираш!

3

Анонимен

преди 4 години

***, преписвай си конспиративни теории на кило, но хич не ми лансирай "спомените" на потомъка на червения сатрап Яков Михайлович Свердлов като чиста монета!

2

Мишо Шнадото

преди 4 години

*** стига превежда бе *** лошо ми става да ги чета тия работи

1

Анонимен

преди 4 години

Що рече?