220

Експерт

преди 4 години

ВЛАСТОИМАЩИ, НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ГРЕХОВЕТЕ СИ НА ГРАЖДАНИТЕ!Представете публично договорите за изгаряне на евробоклуците в нашите ТЕЦ!Не набеждавайте колите и ромите само, нито бедните хора , на които предоставяте някакви филтри и печки !От векове хората са ползвали дърва и въглища, но такова замърсяване не е имало, защото НЕ СА ГОРЕНИ ПЛАСТМАСИ!Горят главно през нощта в София , на тъмно.Не считайте, че като сте докопали властта , сте по- умни от нас!

219

Анонимен

преди 4 години

"Проблем е изгарянето на отпадъци"Ама не е ПРОБЛЕМ внасянето и изгарянето на на стотици хиляди тонове б'оклуци от Западна Европа така че проблема е във вас крадливата шайка!

218

ФАКТ

преди 4 години

у*ра западния парк

217

Анонимен

преди 4 години

Едно време карахме Трабанти и се сипваше масло в бензина на 10литра бензин 300 милилитра масло и не беше толкова мръсен въздуха,хем и Кремиковци работеше.Днес уж еко са двигателите евро от 1 до 100 кой от кой по-екологичен обаче е по-мръсен въздуха.Защо така?Ами в центъра на София всички къщи бяха на въглища,Топлофикация имаше само в крайните квартали и затова всички търсеха жилища в тях,като трябваше да има ТЕЦ и телефон(тогава бяха с шайби и по кабел телефоните).Уж населението намалява а възду

216

ogin

преди 4 години

Отпадъците са енергия ще си горя колкото си искам,а картофената госпожа да си гледа работата

215

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Кмете , безплатни апартаменти за ромите в южните квартали .И 50 процентова квота в администрацията.

214

Анонимен

преди 4 години

СИТИО НА ГЛАДНИО НЕ ВЕРУВА.

213

Мдаа

преди 4 години

Това е нацистки геноцид случайно лъхашт от германското НПО Ханс Зайдел вкаран в устата на Й.Фандъкова!Как е има ли банани?

212

men

преди 4 години

на поркича му лъсна голий Г. с италиансктие *** и керваните от камиони от западна европа и се е подвил ръкави сега тука да ни променя мнението във форума. спри се порко. СЪД и ГИЛОТИНА за държавна измяна. затваряне на американските бази и разпологане на руски ракети във петрич и видин. отваряне на българия към китай и западна азия. единственото спасение за българия.

211

azzurro

преди 4 години

перке стопаре буклучаре за булгаре. топляре ТЕЦаре муйто бене буклучаре. ун поко фумаре. гранде калоре. влакаре идваре манянаре.

210

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

АМИ, ТЕ ПАРЦАЛИТЕ ЕЖЕГОДНО ИДВАТ ОТ РУСИЯ!ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ГО ВИЖДА И ЗНАЕ!ВСЕ ВАТЕНИ ПАРЦАЛИ .....ЗА ГОРЕНЕ!

209

хах

преди 4 години

Ми спрете да горите отпадъци в ТЕЦ-овете

208

Митко

преди 4 години

И сложете акциз на въглищата...

207

Митко

преди 4 години

Вместо да говорите празни приказки, махнете ДДС-то на пелетите, пелетните котли и пелетните горелки...

206

ПроСоТо

преди 4 години

До РЕАЛИСТе айде па ТИ покажи документ,че ги карат от Русия!.....Иначе:-Същество смешно,или не знаеш,или си достатъчно шантаво за да не те интересуват фактите,но Русия приемаше /сега не знам как е,признавам/ НА СВОЯ територия и отработеното ядрено гориво от АЕЦ....та какви "парцалки и найлонки" "праща за горене" Русия у нас бе?..И по силата на какви договорености?Смотан,дано барем заработваш некой лев с тия щуротии дето блъскаш тук!..Защото иначе си за съжаление..

205

Анонимен

преди 4 години

Нещо за хванатите в Италия 815 тона пластмасови ***,които най вероятно щяха да излязат от комините на някой ТЕЦ,няма ли да ни осведомите.Не ми се мисли колко хиляди тона *** е изгорен в България,ама иначе братята и пенсионерите виновни!

204

РЕАЛИСТ

преди 4 години

АБЕ ..."ПРОДАЖБИТЕ НА ДЕЦА" ...И "ВНОСА НА ОТПАДЪЦИ ЗА ГОРЕНЕ" , ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ЛИ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА В МЕДИИТЕ??!!АЙДЕ, ПОКАЖЕТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА...!!!ЩОТО АЗ ПЪК ЧУХ ЧЕ ГИ КАРАТ ОТ РУСИЯ , ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ!

203

Идеалист

преди 4 години

В печките не могат да се горят отпадъци, но промишлените пещи могат да се горят европейски ***. Вносът продължава!

202

За ВЪПРОСА...

преди 4 години

ТИ ОТ ИТАЛИЯ ЛИ ПИШЕШ , БЕ......ХА,ХА,ХАААААА...ДУПАРАТА , НОСИ ЛИ ТИ ПАРИ..?!

201

ВЪПРОС

преди 4 години

Днес в Италия Властите са хванали Незаконен Това с Пластмасови *** - Композиция с Вагони , общо 815 тона . Крайната Спирка е била Гара София . Това е Горивото на ТЕЦ София , ТЕЦ Перник , и всички ТЕЦОВЕ в България . Представете си Колко сме вдишали преди да ги Хванат .