15

пояснение

преди 4 години

не трябваше да премахват смъртната присъда! много неща нямаше да се случат ако се изпълняваше през последните 30 г.!

14

За всички като тях

преди 4 години

трябва да се предвидят само две наказания и да им се даде възможност да избират кое от двете предпочитат - доживотен затвор или лишаване от гражданство и задължение в срок от 24 часа да напуснат страната заедно със семействата си.

13

анонимен

преди 4 години

Малко са! 50 години затвор да му обръснат брадата и да го хранят само със свинска сланина и мас!

12

КНСБ

преди 4 години

Такива смешни присъди може да издаде само един съд в Европа и за жалост това е нашият,българският съд?! Господа съдии и съдебни заседатели, имате ли изобщо предс тава до какво щяха да доведът отровните слова на всичките тези антибългарски и анти човешки деятели- явно нямате! Защото ако имахте и бяхте сред атакуваните мирни хора от джихадистите щяхте да знаете,че те не оставят нито един жив,който не споделя тех ните халифатски възгледи!!! Как да имаме вяра в такъв съд?!

11

Наглост

преди 4 години

Толкова е страшно с този ислямски фанатизъм..нека му се отнеме Бълтарския паспорт.те не се мислят за българи.само използват правата .които дава българският паспорт...те мразят хората християни..страшно е...какви са тези смешни присъди..трябваше Съдът да вземе крути мерки.за да не смеят и други да фанатизират чрез исляма хората

10

бай Тошо

преди 4 години

При мен тия не минаваха. Никой нямаше и да чуе .

9

яя

преди 4 години

На подобни елементи след излежаване на наказанието трябва да им се отнема гражданството и да се обявяват за персона нон грата. Никакво право нямат да стъпват в България. Да ходят да стават почетни граждани на халифата, на който така усърдно служат.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя с това име ,изобщо защо е в България още

7

batmario

преди 4 години

Присъдата била с превантивен характер!?!Всички структури на държавата и органите им/държавата и тя си има ср.части/действат вече превантивно за всичко...нещо като вицовете за бай Тошо...и си Чао...

6

Osman

преди 4 години

Муса чингенето е мухата която се заплете в паяжината на евррейското идилчо

5

казаХ

преди 4 години

Наказанията не са достатъчни.На такива да им се отнема българското гражданство завинаги и изгонване от страната.

4

Sasho

преди 4 години

След 2 години МАКСИМУМ е излязъл, даже се чудя дали ще влезе изобщо.Очаквайте включване от БХК, ДПС, ВКС,ГЕРБ,ДАНС, КАТ, МВР, прокуратура, 2-3 НПО-та и най-вече от ДАИ (ДАЙ)

3

Наблюдател

преди 4 години

Трябваше да го осъдят и да се избръсне и подстриже.

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо да коментира ястребицата?

1

Анонимен

преди 4 години

МАЛКО Е!!!