25

Doggnap

преди 4 години

Terrible customer service, still no price for lift passes!!!

24

скиор

преди 4 години

преди 2 дни си запазих ски екскурзия във френските алпи. Малко курортче, километри на пистите, колкото Боровеж и Банско взети заедно, хотел на пистата. От 14.03 до 21.03 цената е 189 евро на човек, в които са включени 6 нощувки и карта за 6 дни. Та се чудя, как тук при нас е по-евтино !?!?!?!?

23

Чужденец

преди 4 години

До Анонимен 20:"Онзи ден се върнах от Виена, цените у кръчмите у нас ги настигат и дори задминават" -- посмали бе, мaнro, Виена не е на Луната, мнозина ходиме често там.

22

Чужденец

преди 4 години

Най-евтин, ама и най -смотан..

21

Георги

преди 4 години

България има природа , за която повечето страни в Западна Европа могат само да мечтаят ... обаче хората в БГ не знаят знаят как да печелят от този потенциал ... цялата ни икономика се управлява от Мутри с по няколко грама мозък в главата ...Толкова съм зарочарован от Алпите ... като Пирин , Рила , Родопите , никъде няма такива планини ...

20

Фо мухахаха-та

преди 4 години

Ходил си ти, зад Виена, оръфлек... Плащат ти *** да тролиш. Хич не е по евтино нито във Виена. Нито зад нея. Затова местните масово ръбат дюнери по улиците, щото за 5 Евро нищо друго не могат да си вземат. А тук за 10 лева ще ядеш първо, второ, трето. Ясен ли съм *** фтасал!!!

19

Ko4o

преди 4 години

Поздрави от Мерибел, Франция. 600км писти в радиус 20км. всичко останало е без значение. Вие си пишете за Боровец,Банско, Пампорово колкото си щете. Който един път е опитал да кара в нормалните страни и през ум няма да му мине да отдели седмица за ски в България било и на 10% от цената!

18

Анонимен

преди 4 години

Мухаха,Затова всички мои приятели скиори ходят по Словиния, Хърватско и Австрия. Щото е много евтино...тукОнзи ден се върнах от Виена, цените у кръчмите у нас ги настигат и дори задминават

17

Скиор

преди 4 години

До От летището,При тази, вече изградена инфраструктура, всеки гражданин на ЕС, може да дойде с полет от държавата си. Да кара ски, в рамките на деня, и да се прибеле обратно в държавата, от която е дошъл.Това наистина е уникална ски дестинация. Това го няма никъдеРекламата ни куца...

16

Летяща метла

преди 4 години

Фалшива новина. България ще стане Атрактивна когато се узакони производството и търговията с Марихуана и естествено Проституцията. До тогава си оставаме руска "Задунайская губерния"

15

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката след малко ще се разчепати.

14

Не си стар скиор

преди 4 години

До ъ?Ходи на "Тенекиите" срещу бившата станция на МС. Сега е почивна станция на Прокуратурата. Това е историята на "Боровец". Човекът, който я държеше почина. Но жена му и роднините му продължават традицията. Там нещата са битови, но монументални.Отиди и в "Последен грош" в с. Мала Църква. Там няма недоволни клиенти. Скарата няма аналог в Софийска област. Включително в София.

13

От летището,

преди 4 години

до лифта в Симеоново - 10 минути...Оттам до пистите - 10 минути...Няма такава столица в света. Заради това й се погрижиха Витоша да е царство на еколозите и да не се развива.

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно - защо швабите пишат повече за зимните ни курорти като Боровец, Пампорово и Витоша, отколкото самите ние? Медиите у нас само едно си знаят, едно си баят - ЖК Банско, та ЖК Банско, като че ли нямаме други курорти. Нормално - Банско се държи от ДС *** Юлен и компания /Циеко Мийниев/ и има нареждане зависимата журналистика /друга в Бг няма/ да *** само по тази тема.

11

Тези които я държат

преди 4 години

До Най-евтин ски курортдържат й Банско. И блокират Витоша, за да се пълни Банско. Иначе Банско ще го повейва. Да не кажем, че ще му прави вятър. Ако на Виташа има три-четири хотела и читави влекове и лифтове - Банско отива на кино.Вярно е, че Софроний Врачански е от Банско, ама в София си имаме планина като слънце. Защо ни е да ходим до Банско и да ви пълним гушите?Принудени сме.

10

Анонимен

преди 4 години

..но не за българи.

9

Най-евтин ски курорт

преди 4 години

в Европа винаги е била и ще бъде - Витоша!Няма друга столица в Европа, а май и в света, която да предлага такива отлични условия за ски, с опция за всички градски удобства.И именно заради това някои хора я блокираха. Екологизираха я, така...Защо? За да се ходи на Банско, Боровец и Алпите.

8

ъ?

преди 4 години

От къде ги намериха тези цени в Боровец? Ето малко цени:Супа: 15лвКартофки: 18лвЧай: 8лвФилийка хляб: 1лвДвойка кебапчета: 12лв

7

Анонимен

преди 4 години

И най скапаният едновременно.А бе който има пари да се изнася от тая дупка.

6

Анонимен

преди 4 години

само спането за седмица излиза повече от споменатото, ако сложим ядене х2, ски уроци... вероятно ще влезем в 1500 паунда но надали. а иначе си лъжете още, те туристите са глупави аха