16

Анонимен

преди 4 години

Свършиха ли се нашенските ***, че ни занимавате с руските. Какво ни интересува кой се преселил при татко си-Луцифер?!

15

Анонимен

преди 4 години

Москва, когато ходих през 2008 беше един прекрасен град. Чист, подреден и безопасен (там където съм била). Много се изненадах, защото очаквах нещо съвсем различно, добре подкована от бг медиите. По това време Лужков е бил кмет, и явно си е вършил работата добре. Няма как да знам колко е бил корумпиран и колко е крал, просто коментирам видимото състояние на града. (от друга страна си спомням обява за работта в метрото със заплата, която беше абсурдно ниска)

14

+-

преди 4 години

Нито един свестен коментар с излючение на 13 Лужков до 2010 г е голяма фигура в руската политика и не само в Москва,той започна въраждането на Москва ,която сега един от най-хубавите и чисти градове в света,(Ходил съм в Париж,Лондон,Берлин,Марсилия,Кьолн,Бон,Тулуза,Бордо,Страсбург,Мадрид,Барселона и Валенсия с Малага и Кордоба,та чак до Лисабон с Порту бях,та дори и в Рим и Венеция с Генуа,Виена,Прага,Будапеща,Атина с Белград ...),тъй че има с какво да сравнявам .(Това само за информация)

13

Анонимен

преди 4 години

15- Ти грешиш- Батурина притежава 1.2 милиарда долара.

12

Анонимен

преди 4 години

Неговата съпруга Елена Батурина е горд собственик на 1 200 000 дл- той- НЕ ЗНАМ КАКВИ ПАРИ ИМА СЪПРУГАТА МИ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НЕЙНИЯТ БИЗНЕС- ТОЙ Е ОСНОВАТЕЛЯТ НА ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ ВЛИВА В ТАЯ НА ПУТИН. МИЛИАРДЕР, ДО МИЛИАРДЕРА И 230ЛВ МИН ЗАПЛАТА, КАКВА ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПРЕЛЕСТ...ЗАТОВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГИ ОБИЧА, МИГРАНТИТЕ ОТИВАТ ТАМ ЗА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И СОЦИАЛНА СИГУРНОСТ- ЗАТОВА НИКОЙ РУСНАК НЕ ОТИВА В ЕВРОПА И САЩ, А АМЕРИКАНЦИ И ЕВРОПЕЙЦИ СЕ РЕДЯТ ПРЕД ПОСОЛСТВАТА ДА ВЗЕМАТ РУСКА ВИЗА.

11

Анонимен

преди 4 години

Интересен живот е имал. Повлиял е върху съдбата на много хора.

10

Анонимен

преди 4 години

Където и да се лекуват-в Израел,Германия,Швейцария,все умират.Само заблуда и харчене на пари.А този дядка е бил богат ***.Милиардер.Грозната му жена ги управлява.Никой няма да остане на тази земя-богати,бедни-аут всеки божи ден.Радвайте се на мига.

9

Анонимен

преди 4 години

Бог не може да го прости защото тоя е комунист-богоборец! Няма прошка.

8

гражданин

преди 4 години

Еда не се безпокоят за СОК Камчия сТАНКА шОПОВА ОТ КОЛЕ ВРЕМЕ ГО Е ОНАСЛЕДИЛА .

7

Анонимен

преди 4 години

А защо в Мюнхен? Та нали в Русия имало супер здравеопазване... Всички комунисти са такива. Много им знаят устите , но иначе пазаруват, лекуват се, дечицата обучават... все на запад.

6

Анонимен

преди 4 години

удари си главата в стената ***

5

Анонимен

преди 4 години

И на този ще му търсят ковчег с джобове! Нужен му е!

4

Анонимен

преди 4 години

Елитът на Великата Русия се лекува в Мюнхен.Що така?

3

Русия

преди 4 години

Туй няма да липсва.

2

Чавдар Михов

преди 4 години

Колкото и да откраднеш, един ден умираш. Бог да го прости!

1

шматка

преди 4 години

Единия го маха заради липса на доверие тоест зле вършена работа а другия го награждаваАбе сбъркана работа