53

Панов

преди 4 години

Искахте фандък? На ви сега фандък. Една от многото причини, поради които избягах и аз от България.

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ още нещо,вашата злоба по някакъв си никога не съществувал "комунизъм" е маска,зад която криете отмъщения и убийства,мъчения,така че хич не ни занимавай с глупости!Комунисти са алчните 1%,които командват хората,държавите,политиците,те си живеят в комунизъм,а останалите хора в див капитализъми и в борба за оцеляване.

51

Да допълня...

преди 4 години

До До да допълня -51-54 Малък съм бате. Само на 69 годинки. Хи,хи..!

50

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа 30 години фашизъм България само губи хората си и пропада към дъното,тъй,че не ни обяснявай колко ти е бил хубав фашизма и колко нехубав социализма!Ние си познаваме историята.

49

Анонимен

преди 4 години

54 - как можа да напишеш този коментар... :) Подсети ме колко съм дърт. Верно имехме зелени паспорти...

48

До да допълня -51.

преди 4 години

Дете невинно ,още в началото на 90те се смениха хиляди имена на градове и улици на ,,фалшиви герои" и окупаториОтдавна си сменихме паспортите с лични карти и новите имена..Явно си малък и не помниш Градовете- Сталин,Димитрово,Коларовград,СтанкеДимитров,Поляновград,Михайловград ,Толбухин и т.н. за улици площади и булеварди да не говорим. И бъркотия и анархия нямаше Дечурлигаааа,дечурлига не говорете неща за които ,,не сте в час"

47

Стар софиянец

преди 4 години

Ами помидоре,огледай се -градинки,пейки детски площадки,спирки,контейнери ,нашарените жилищни сгради,хвърлените ***,пластмаси и опаковки,всичко ново на третиият ден се кърти и чупи или краде И това не го прави общината,а точно от такива като теб ,,умници"Закони и наредби има но в материала,материала има много,, развалени помидори"

46

Анонимен

преди 4 години

Не ги е сгазил бе. Само минава до тях. Не е толкова луд да си огъне бронята заради едно задръсване.

45

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 44 Прав си, но я си представи със смяна на имената на всички "комунистически "улици колко милиона българи трябва да сменят личните си карти и адресната регистрация.Ща паднат парички ама и голяма анархия.

44

помидор

преди 4 години

В ГЕРБеристан е така!

43

дгд

преди 4 години

името е най-малкия проблем.бездействието и беззаконието. са проблемите

42

докога.....

преди 4 години

държавата защо дреме още! ? санкции за такива няма ли да има! ?????

41

До анонимен 44

преди 4 години

Пич, то в Бегету има цял град Велинград, че и градове Димитровград и Благоевград, ти за една улица си седнал да плачеш. Явно българина уважава болшевишките касапи, клали го така, както турчин не го клал! А това с номерата ТХ е просто върха - носят инициал на командира на вражеска армия, окупирала, териториално разпокъсала и разпарчетосала Отечеството ни и наложила терористичен комунистически режим! Ходи го разбери.....

40

Додо

преди 4 години

До ееее....е: Нямам отговор. Много пъти съм се питал и аз и не мога да си го обЕсня..., но е факт. Има нещо, което се обърква в главите на зъболекарите и стават абсолютно непоносими като поведение! Може би това обяснява и защо са професията с най-висок процент самоубийства в САЩ.

39

Анонимен

преди 4 години

Проблема си е в самите нас. Това ни е заложено в гена и възпитанието. Защо българина е по нисък от тревата когато излезе примерно в чужбина, спазва законите и е примерен? Защото е страхлив ***, да не му вземат паричките като го глобят. А у нас си прави каквото иска и му дреме на оная работа, защото или ще му се размине, или ще намери връзки или ще избяга. В БГ има закони но никой не ги спазва. Защо? Защото така сме научени, а и не искаме да се променим.

38

избирател

преди 4 години

Не знам по София,как е,но във Варна,таксита карат само новопристигнали от село!!!

37

eeeeeeeeeeeeeeeee

преди 4 години

До ДодоЗащо зъболекарите пък сега

36

Анонимен

преди 4 години

когато адекватния контрол и глоби са само мечта, така ще е

35

Додо

преди 4 години

Едва ли има по-противно племе от таксиметровите шофьори! Може би, само зъболекарите и агентите на недвижими имоти могат да им се мерят по наглост, дебелоочие, нахалство и цинизъм!

34

Гошето

преди 4 години

България е пълна със социопати и психопати. Надежда няма.