14

Анонимен

преди 4 години

Пълни гупости сериали се гледат в нета. Риалитата ги налагат насила изкуствено.

13

сериалити

преди 4 години

България търси трабант и тапицираният певец вървят доста добре, предвид малоумната аудитория.

12

Анонимен

преди 4 години

Не, но заради тях интернета, където са сериалите измества телевизията, където са реалитата. Ха

11

Анонимен

преди 4 години

Бг продуцентите искат да печелят от есемеси с добавена стойност и затова са малко бг сериалите а са много реалити шоутата.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако човек мисли да гледа биг брадър по-добре да отиде в някое заведение, да се напие, да сваля жени и може и да му върже някоя.

9

Анонимен

преди 4 години

И едното боза и другото също, хвани едното блъсни другото.Губи времка отлони вниманието.Еднакво затъпяващи и двете.

8

Дерибей

преди 4 години

Серго, ти го каза брато - навсякъде нови сериали (че тук-таме даже и стават за гледане), пък ние след дъжд качулка, чудим се къде са. Това не е като преди десет години, като сценаристите в Америка обявиха стачка и всъщност затова всички минаха на риалита в един момент.А в Испания и направо в Европа ще говорят за "посегателство" като се вгледат кой оттенък най-често са изнасилвачите, а не и те буквално да търсят сеир по бай брадъра.

7

Серго

преди 4 години

Олеле и кои са гостите на този дебат....Във време когата сериалите са в най-големия си възход и за това ги има Netflix, disney+, apple и кой ли още не, само в БГто най-гледани са сеирите ... е как да гледам бг тв? Как?

6

баба Донка

преди 4 години

Едно време, при бай тошу, какви филми даваха само.Това "Как се каляваше стоманата"това "Крайцерът аврора"Това "17 мига от пролетта"

5

Учуден

преди 4 години

Чуждият живот става интересен за масовата публика, защото повечето хора са примитивни иза тях неща като изкуство, филогии, спорт не значат нищо.

4

Анонимен

преди 4 години

до 2,каква е тази мания всички да имат правото да ядат. Не става. Социализма отдавна умре, равенство няма и не трябва да има.

3

гост

преди 4 години

Все тая. Тъпата им публика е една и съща.

2

Анонимен

преди 4 години

Насила ги налагат. Затъпяването е факт. Трябват множество прости консуматори, които да генерират печалби. Само, че нищо не се произвежда, а само търговия, прави виртуални печалби. Скоро ще започне да се усеща, когато вече няма да има какво да се яде.

1

Анонимен

преди 4 години

Чуждия живот винаги е бил по-интересен за масовата публика. Заради такива "експерти" ни е такова дереджето.