31

Todor R

преди 4 години

Предложенията на Демократична България винаги са неясни и се правят само с цел хвърляне на пясък в очите на гражданите.

30

Анонимен

преди 4 години

Тъпо племе сме ние българите,едно от най-тъпите.Какъв е този Карлос пък и Контрера.Да се казва както си иска,това не е проблем,но как може българите да припознаваме в човек с такива имена политически субект и от такава партия като ВМРО.

29

Деян Стоилов

преди 4 години

ЕТО ЗАТОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛИСТИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВОЛЕН И АТАКА, А НЕ ЗА ЛЪЖЦИТЕ ОТ ВМРО И НФСБ!!!

28

Христо Смирненски

преди 4 години

Приказка за Стълбата

27

Джамбаз ефенди

преди 4 години

Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата ѝ търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като

26

Анонимен

преди 4 години

Когато не рита немощни баби из метростанциите, субуктът с незавидна площ на челото от снимката подкрепя вдигането на данъците в София. Какви алтруисти и човеколюбци има в българската власт, свят да ти се завие направо.

25

Анонимен

преди 4 години

За броя на колите в София. Тези 770 хиляди може да са регисрираните автомобили, но това не са само колите в София, а колите в две области - област София и Софийска област. В област София освен град София има още три града и 34 села.Тук влизат по регистрация и автомобили, които не се движат в София, заради централа и клонове, както и лизинговите. Автомобилите са автобуси, влекачи, специални, товарни и леки. Реално леките коли в град София са около 200 хиляди и около 110 хиляди товарни до 3,5 тона

24

Анонимен

преди 4 години

Контрера не знае какво говори или просто се опитва да ни манипулира. В София средната възраст на колите е 11 години, а Евро 3 е от 2000-та година. Повечето коли в София са с Евро 4,5 и 6, има и с Евро 3, а преди Евро 3 са много малко. До преди няколко години не се поддържаше информация по кой евростандарт е колата, т.е. няма инфо за голяма част от колите с евро 1,2,3 и 4 и Контрера ги причислява към евро 1 и 2. За броя. ..

23

Пътя на Карлито

преди 4 години

Тоя мая е прекалил със снега, рано, рано...

22

Анонимен

преди 4 години

Този само заради името трябва да го екстрадират в Куба. Контра играе, нещо като Карлсон, който живее на покрива.

21

Анонимен

преди 4 години

Венсеремос. Тука не е Латинска Америка, че да намаляме данъците. Софиянци гласуваха за лява политика, която искат от десните си избраници.

20

Иво

преди 4 години

Г-н Контера и аз ще подкрепям за данъците ако взимах 4000лв.Вие се самозабравихте.Защо не приемате реформа за пенсиите??Всички сте двулични алчни лицемери.

19

aa

преди 4 години

честито на всички гласували и най-вече на всички негласували. Така ви харесва, такива като този индивид да ви праят на маймуни. Като ходите на гъби ще плащате

18

Анонимен

преди 4 години

Кой е гея?

17

Чичо

преди 4 години

Вие вдигайте-ние ще крием.

16

Дръндер

преди 4 години

Карлос Контрера (ВМРО) самата комбинация тук е мало*умна. Тоя не ми звучи с българско име кво прави в ВМРО? Не че съм партриот. Любопитен съм. "тъй като цената на Столичен електротранспорт е по-висока от тази на САТ" Това също е мало*умно. Как електричеството е по-скъпо от бензина? Тоя да не мисли, че паса трева?

15

Избирател

преди 4 години

Запомнихме ви!

14

Гаманов

преди 4 години

"Мексиканец" от Столипиново - Пловдив или от някоя друга маала от София

13

баба мара

преди 4 години

увеличаването на данъците не решава въпроса хората ще се платят данъка и пак ще секарат бръкмите по пътищата незабавна забрана за внос на коли по стари от 10години спрете презастрояването в комплексите защото с хората идват и колитевече по 2 и 3 на семеиство тротоарите пред блоковете са хлътнали от колите върхутях

12

шматка

преди 4 години

На тоя като му чуя името и първата ми асоциация е с наркокартел.Откъде го извадихте