11

Анонимен

преди 4 години

Тези *** така и не разбраха, че не ни трябват толкова безплатни буферни паркинки, колкото безплатни паркинги в града.Разреши им се да правят зони, за да съберат пари за тези паркинги и нито един не построиха. Услади им се да "усвояват" парите от незаконния данък зона.

10

Анонимен

преди 4 години

Стига с тва метро, ве... то сутрин е на 2 мин и пак не може да откара сичкия ***...но пък какво разнообразие от диалекти... нещо като "Мой малък Лондон", както се пееше...

9

Анонимен

преди 4 години

нaй-тeжкo e пoлoжeниeтo в "Пaвлoвo", "Хипoдрумa", "Нaдeждa" и "Млaдocт"Интересно, със сигурност там не горят боклллллуЦИ и не се топлят с твърдо гориво...Издиша теорията господа, ама италианския *** го горим вече официално, нали?!

8

Ужас

преди 4 години

Тези лица от Ромски етнос който избраха кмета на София са най големите замърсители но никой не ги закача!?

7

Анонимен

преди 4 години

чакат утре да валне дъжд да падне мръсотията и да кажат "ааа всичко е наред, ние бяхме готови, ама то времето се оправи"

6

Анонимен

преди 4 години

Не върви един през друг да говорятгл,упо,сти.Чакат краварското муле да сидойде и да решава благосклонно.Принорма 30 някакви частици,чакат 200.Ако са над 200 но фалшивицират.Има линезависима станция.Защо да чакаме200,тогава ли ще колабираме?

5

Печкин

преди 4 години

За бога, братя , не си карайте колите, не си палете печките, не яжте, ......само ОБАЧЕ да не забравяте да си плащате . Мдаа.... между другото доказан медицински факт е че полупразен стомах, движение пеша и леко облечени повишават целшя здравен статус на човешкия организъм. Безплатен градски транспорт? Ааа, няма такъв филм , бецален здраво, какво сте се разглезили. В К......д не може да влезе чонек от тълпи, сега рев за 1,60..Кво и туй нещу ?

4

завиждам

преди 4 години

До До 2,3На теб главата ти е пълна с мускули,и за това си силен в мисленето,така ли!?

3

Анонимен

преди 4 години

Столична община прави какви ли не безумни неща само и само да не изпълни обещанието от преди с въвеждането на зелен билет.Утре ще кажат, че замърсяването трябва да не е 200, а 2000, че да се въведе, пък и дългосрочната прогноза е за намаляване на замърсяването. Лятото малко ще е оправи, защото много софиянци ще са отпуска и ще запрашат за морето. Така автомобилите в София ще намалеят, замърсяването също.

2

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова оставка!

1

Митко 21 см

преди 4 години

То има 3 буферни паркинга с общо 300 места и са безплатни всеки ден за тези, които пътуват с карта за гр. транспорт. И всеки ден са си пълни паркингите на дж. Баучер и Цариградско шосе. Тия кого лъжат, то и сега си е безплатно ако набараш свободно място. Смешници