384

Веско

преди 4 години

Детска радос -на екскурзия до Средиземноморието !

383

Шишо

преди 4 години

До Хер Флик невДянков: Ще ги пляскате ,само че първо се запасете с памперси ,че Черно море още мирише на *** от американските моряци! Тази година за това нямаше туристи !

382

Анонимен

преди 4 години

господ да си влезне в ролятаче това банкянско алчно комунистче направо рязори народеца

381

Народе!!!...

преди 4 години

До късно е вече!Османците ни заробват а московците ни закрепостяват чрез окупация-освобождение!Република Турция от 1923г няма нищо общо! Каквото за нас - такова и за тях!!!!!!Само в Турция е спасението ни! Ще плачим за турско!!!!

380

късно е вече!

преди 4 години

До Мразя РусияКъсно го разбрахме заради платени те руски историци да намразим Султана-наш Бог!

379

братушките.....

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Кой наш възрожденец обича московците? нито Раковски,Ботев,Левски,Стамболов,Захари?Кого да слушаме? На кого да вярваме? Кого да обичаме?НА НИКОМУ НИЩО!!

378

всичко по реда си!

преди 4 години

До Русофил-АнтипатриотКога и ние ще минем по реда си пред Путин?

377

българин в Русия!!!

преди 4 години

До rusnakОще при отиването си там вече си ЧУЖДЕНЕЦ, ДИВЕРСАНТ И ШПИОНИН............Само за 5 минути ставаш с руснака приятел и след още 5 минути си на неговата масаСледващите 5 минути си на гости у дома му и след още 5 минути КГБ те арестува по донос.

376

руската мечка

преди 4 години

До Русофил-Антипатриотнито с нея нито без нея! жалко, но факт! През турско бяхме много по-добре но уви!

375

американските евреи

преди 4 години

До anonДнес съюзници а утре окупатори!

374

интереса

преди 4 години

До късно е чадо!!!!Преди 70 години ни бомбардираха а сега се съюзяваме с еврейска колония........Само турчина 5 века ни е хранил и бранил от московските крепостни окупатори!Американците изтребиха индианците и сега е наш ред! Турция ни е майка-закрилница!

373

ТУРЦИЯ

преди 4 години

Тя е най-верния ни съюзник 5 века и никога не е воювала с нас а ни БРАНЕШЕ и хранешеЗаради нашите хайдути и бунтовници народа ни е страдал и ги е мразел повече от турци!

372

московците

преди 4 години

До ГЕРБ ИБРИЦИ- те ни вдигнаха априлското въстание с техните златни екатериновки!- те първи я започнаха руско-турската война за да ни освободят чрез окупация!- Те ни продадоха на берлинския и ни разделиха на парчета!- те воюваха срещу съединението и абдикираха първия ни княз Батенберг- Офицерските русофилски бунтове са тяхно дело, септемврийското въстание също!- Те отровиха Царя и Г.Димитров, обесиха Левски и убиха Стамболова!- те ни бомбардираха Варна и Балчик - окупираха ни така също?

371

На главата ми отгоре

преди 4 години

До ГЕРБ ИБРИЦИНяма ли да се качиш?

370

Dimiter USA

преди 4 години

A Shembe Voivoda malko taka da se sramuva ot snimkata ? A?

369

Анонимен

преди 4 години

До 386Да,да от стотици км. ще бъде поразен ,само ,че ти май си с средновековието ,защото цялата ,,тумба" също може да поразява цели от стотици км.,както и ракетите и торпеда та изстреляни срещу ,,тъмната"!Ако не вярваш питай аржентинците които бяха попиляни през 1981год. от английска армада пратена от хиляди километри в аржентински води!

368

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО !!! Б.Б. !!! Така се гради авторитет на ЕВРОПЕИСКА НАТОВСКА БГ ! ...Самолетоносача " Х. Труман " е 7-ят от класа.....а ако Корни е мин. председател КЪДЕ ще се снима - КУЗЯ го нарязаха за скрап.....а друг нямат !!! МЪКАаааа СЕВЕРОАЗИЯТСКА....русофилска !

367

Анонимен

преди 4 години

До Този самолето носачСу 24 нали?

366

Анонимен

преди 4 години

Румбата ще чу дадат да разгледа снимките.

365

Анонимен

преди 4 години

2019Национален придаъел е Борисов той предава българските интереси на запсдадо лога българските граждани ще търпят тъкъв предател на нацията ни???