15

Анонимен

преди 4 години

Само и вижте ехидно-хищния поглед (от типа "аз съм центъра на вселената") и имайте в предвид татуировката на бедрото (още на 17г) и на всеки нормален човек ще му отпадне желанието да се чуди дали малкото кофре е добре. Не се тревожете драги *** и тати, със сигурност е добре напълнена в нечие легло. Тревожете се затова, че така сте отгледали това нещо, вие сте си виновни.

14

татуист

преди 4 години

еееее, ше се прибере, то е добро дете, по татуса и личи!

13

Отблъскваща е.

преди 4 години

Идеална е за държавен служител-администратор в някоя община или министерство. Има характерния поглед на държавен служител.

12

Анонимен

преди 4 години

Празници са, ще се начеше и ще се върне.

11

Анонимен

преди 4 години

От камено, имала татуировка монахиня на бедрото. Абе, по-добре не я намирайте, не е нужна в никое общество, няма как да му даде добавена стойност и полза никаква.

10

Анонимен

преди 4 години

може да и са разведени родителите. Така ли ще постъпват с непълнолетна !

9

Анонимен

преди 4 години

Ако съм й виждал монахинята на бедрото посред зима, едва ли бих се обадил в полицията.

8

И аз съм родител

преди 4 години

До ForeverИ питам - как родителите й са разрешили да й се прави татуировка? Тя е непълнолетна. Всеки татуировчик отива в затвора, или отнася условна, ако татуира или ***, непълнолетна.

7

Forever

преди 4 години

Дано го намерят момичето живо и здраво,а отстрани е лесно да се правят коментари,на никой родител да не се случва такъв ужас.

6

Как има татуировка?

преди 4 години

Нали е непълнолетна? За да й направят тауировка се иска съгласие от родителите/настойниците?

5

Много мощно "де

преди 4 години

Ако съм й родител не бих се притеснявал за безопасността й.Тая ако реши ще строши черепа на всеки нежелан ухажор. Едра, гледаща заплашително...Готов събирач на лоши кредити. Не виждам за какво се притесняват родителите?17-годишна мутра от женски пол.Ако иска да се прибира при родителите си, аки иска да се реализира сама. Защо ни занимавате с глупости?Тая е на 17 години! Каквото реши - това ще прави!

4

Вероятно е добре

преди 4 години

6 декември беше в петък. След училище момичето е отишло да купонясва.Днес вероятно е била на училище и ще се прибере довечера росна-росна.

3

Прилича на 45 г.

преди 4 години

Който и подаде "пръчка" - ще я захапе, естествено.Не търсете полицията, а брачен агент, зала, диджей, лимузина, гримьор, фотограф и т.н.

2

Дундю

преди 4 години

Тръгнала към Сидней за да види на онзи *** уж IT-то

1

Анонимен

преди 4 години

Това са ми любимите новини в днес.бг. Тук съм, за да чета коментарите. Взел съм си пуканки.