19

Бау

преди 4 години

Споко. БСП ще имат пари за раздаване също скоро :D

18

въпрос

преди 4 години

Другарю Президент, ти как стана президент?

17

Т.Шак

преди 4 години

На тоя олигофpeн някой няма ли да му каже, че изборите минаха още преди месец?

16

Анонимен

преди 4 години

А точно това недУразумение беше "избрано" с купените ромски гласове!!!

15

Аман вече

преди 4 години

Сега следва да каже,че водата е мокра,че ако си сложиш ръката в огъня,ще се изгориш и ако паднеш от високо,ще се пребиеш.Аман вече от този елементарен президент.

14

Анонимен

преди 4 години

До язък 8Борисов умишлено номинира световно неизбираема кандидатура като жест към комуноидите, а и се подлъга по реномето на Грипена. Тъкмо заради тази номинация не само ти, но и почти целия народ се подлъга и гласува за "независимия" кандидат, макар и подкрепен от БКП - и всички останахме с пръст в устата от Решетнико-малофеевското недоразумение.Какво обяснение даде Грипена за тайнствените дарения от по 1000 лв. от пенсионери, които дори не знаеха, че са дарили пари за кампанията му?

13

Анонимен

преди 4 години

Слави Трифонов: "Няма такъв Президент"

12

МАТРИАЛ - ИСТИНА

преди 4 години

ПРОБЛЕМА е в МАТЕРИАЛА. *** народ, купени гласове, слаби уравници (т.е. тарикат грабители)! Е, нацията се затрива - след 60 години българи просто няма да има и други ще владеят тази прекрасна земя. Ако някои не вярва за това след 60 години - намаляваме с около 65000 на година, като разждаемостта се поддържа основно от малцинствата, а смъртността от немалцинставата. Ама те и немалцинтвата са е*га-ти с8ига-ните.

11

Анонимен

преди 4 години

Ама много застрелян този бе !Рева за закупуване на машини за броене на гласовете, а сега казва, че в същност не е в тях проблема.Така рева за фърчила, а когато ги купиха, пак намери кусури.Продължава да бърка и по демографския проблем, но като настъпи рецесия и имигрантите започнат да се връщат в България, тогава пак ще е недоволен !

10

Анонимен

преди 4 години

Пъпеш Безумний пак лала простотии...Абе, Пъпешо, къде имаш доказани и документирани случаи на купен вот? И какво значи корпоративен вот? Ако аз и приятелите ми гласуваме по еднакъв начин, това също е корпоративен вот.

9

Анонимен

преди 4 години

До 6. Когато си охранител,т.е.унижен човек,за какво и за къде да прилагазнания.Гледа да му мине времето и ,ако него дразни никой си отива що годес предъвкано его.При 75% безработица,няма как да летят във въздуха.Акоимаха работа по специалноста,друго е.

8

Анонимен

преди 4 години

Образованието е важно единствено и само за този,който го има!А с тези масово купувани изпити е направо подигравка!По-добре да се гласува с данъчна декларация!Който дава на държавата,той да решава съдбата и!

7

Анонимен

преди 4 години

Който направи партия "Не подрепям никой" ще спечели следващите избори.

6

Анонимен

преди 4 години

Право на глас трябва да имат само грамотните и плащащите данъци. Така купуването на гласове ще намалее драстично, но няма политическа воля.

5

До1

преди 4 години

Гледам в електротехникума пълно с ромеи карат ги с автобуси от маалата като директори и учителите са длъжни да им пишат тройки

4

язък

преди 4 години

До Анонимен 4Радев е един плюнчо!Само дето гласувах за него!

3

Факт

преди 4 години

Затова се изпразни и касата на БСП - всичко отиде за купуване на гласове. А зеленият чорап похарчо паричките и на червените бабички , и на фесовете , когато го избираха !

2

не е гаранция

преди 4 години

До Анонимен 1В моята фирма двамата ми охранители са висшисти,като единия ги има две!И за нищо не стават!

1

Не!

преди 4 години

Не мога да се въздържа! Каква логика, какви изводи!